11.Hafta | Giresunsporumuz - Adana Demirspor
kerasus Online
Posting Freak

Threads: 5
RE: 11.Hafta | Giresunsporumuz - Adana Demirspor
(20-11-2016, 19:15)kral1234 Wrote: takım acayip sinirli. kavga çıkarmaya yer arıyorlar karşılarında agresif takım olsaydı kan gövdeyi götürürdü bugün. bozbağ reyiz adam gibi fırçalamalı takımı hem de kamuoyu önünde. hoca değişti de ne oldu? yine fiziken yetersiziz yine ikinci yarı tel tel dökülüyoruz. iki haftadır eser ipten alıyor bizi. yöneticilerde tutku yok. bi gitsinler basket takımının maçına yöneticiler nasıl maç izliyolar görsünler. adamlar neredeyse sahaya atlayacak o denli benimsemişler takımı.

Bozbağ niye fırçalasınki takımı? tamda hayalini kurduğu takım. Çıkma ihtimali olmayan ama düşmeyede uzak bir takım. boşunamı forvet almadı takıma. bi bildiği var işte.
20-11-2016, 22:32
Reply
gorelelibey Offline
Posting Freak

Threads: 0
BU TAKIMIN BU KADAR KÖTÜ OYUNU BIZLERI HELEDE BENI FUTBOLA LANET OKUTUYOR BERKAN IN YEDIGI SARI KARTA ITIRAZI FUTBOLDAN ANLAMADIGINI GÖSTERIYOR GOLCÜMÜZ OLACAK ÖZGÜR CAN IN YEDIGI SARI KART DA BEN KIRMIZI GÖSTERIRDIM ONAMI KALDI TOPU ALIP LAUBALICE GERI TASIMAK SAHA ICINDE HIC BIR FOKSIYONUNU GÖREMEDIM BUMU GOLCÜLÜK KEZA TAKIMIN COGUNLUGU KÖTÜ OYNUYOR IKI TOP YAPAMAYAN OYUNCULAR BU TAKIMI AMATÖR TAKIMLAR YENER BU OYUNLA
20-11-2016, 23:44
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
(20-11-2016, 22:32)kerasus Wrote:
(20-11-2016, 19:15)kral1234 Wrote: takım acayip sinirli. kavga çıkarmaya yer arıyorlar karşılarında agresif takım olsaydı kan gövdeyi götürürdü bugün. bozbağ reyiz adam gibi fırçalamalı takımı hem de kamuoyu önünde. hoca değişti de ne oldu? yine fiziken yetersiziz yine ikinci yarı tel tel dökülüyoruz. iki haftadır eser ipten alıyor bizi. yöneticilerde tutku yok. bi gitsinler basket takımının maçına yöneticiler nasıl maç izliyolar görsünler. adamlar neredeyse sahaya atlayacak o denli benimsemişler takımı.

Bozbağ niye fırçalasınki takımı? tamda hayalini kurduğu takım. Çıkma ihtimali olmayan ama düşmeyede uzak bir takım. boşunamı forvet almadı takıma. bi bildiği var işte.
NOKTA. BAŞKA BİR BAŞKAN OLSA BU TAKIMI ŞAHA KALDIRIR YAHU DESTEK OLMAZ ANLARIZ AMA ŞEHRİN BELEDİYESİ,VALİSİ,BAŞBAKAN YARDIMCISI, SPONSORU, ESNAFI HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYOR PARAYSA PARA DAHA DÜN BELEDİYE 200 BIN AKTARDI AMA ADAM İNATLA KADROYU ŞAMPİYONLUĞA GÖRE KURMUYOR BAZILARI BEĞENMEZ AMA ŞU TAKIMI YEŞİL GİRESUN BELEDİYE YÖNETİCİLERİNE VERSELER İKİ TAKIM GİRESUNSPOR OLARAK DEVAM ETSE ŞU TAKIMI SÜPER LİGE ÇIKARIRLAR ADAMLARDA HIRS VAR BİZİM YÖNETİCİLER SÜSLENİP BASIN AÇIKLAMASI YAPMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMIYOR. VALLA BOŞUNA KENDİMİZİ YIPRATIYORUZ ÖNCEDEN HERŞEY PLANLANMIŞ KURALINA GÖRE OYNUYORLAR GİBİ.
21-11-2016, 00:02
Reply
GenCotanak Offline
Senior Member

Threads: 1
İlk 20 dakika oynanan futbolu beğendim aslında. İlerde rakibi rahatsız eden, istekli ve hücumu düşünen bir takım vardı. Pozisyonlara da girdiler. Fakat sonrası oyundan düştüler, Adanaya verdiler topu ve pas yapamadılar. Bilmiyorum bu ilk 20 dakikalık futbolu 90 dk ya yayabilirlerse en azından play off mücadelesinin içinde oluruz.
21-11-2016, 11:22
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Bozbağ parasını tıkır alan alacağı olmayan topçular gözüme batmaya başladı minvalinde açıklamalar yapmış, şimdi sormak lazım ucuz diye kendisi alıp gelmedimi ya da takımda tutmadımı ? Bahsettiği oyuncular alın size ben sayayım Ordulu hüsam, berkan, son 2 maç hariç eser, guido (istese on numara top oynar ama kasmıyor bile) dodo (vasatlarda bu ara) drogba okafor Smile . . . ilk etapta bunlar he birde dikkatimi çekiyor tomic ne olduda ilk 11 yapamıyor allah aşkına bilen varmı ? sezon başında bir yorumda bulunmuştum kadro hiçte fena bir kadro değil ama eksiği var yazık olacak heba olacak diye bakmayın siz kalburüstü adamlar var olgun peker dönemine yakın kadro var nerdeyse alın koordinasyon yok takımda yücel hoca çare bulabilirse ne ala....
Başkentten !
21-11-2016, 23:06
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Akten harcanıyorsun gerçekten.Git arena'nın haberlerini yap da biraz daha prim kazanırsın.

Quote:OKAFOR KART KURBANI

Giresunspor’un Nijeryalı santrforu Onyekachi Okafor, Adana Demirspor ile oynanan müsabakanın son bölümlerinde oyuna girmek üzeriydi ancak Berkan’ın kırmızı kart görmesi oyuncunun şans bulamamasına neden oldu.

Teknik adam Yücel İldiz 87. Dakikada Özgür Can’ı kenarı alıp, Okafor’u görevlendirecekti. Nijeryalı saha kenarında oyunun durmasını beklerken, Berkan kızardı. Yücel Hoca da oyuncusunun kulübeye çağırırken, üçüncü tercihi Rızvan’dan yana yapmak zorunda kaldı.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
(This post was last modified: 22-11-2016, 11:45 by mvsr.)
22-11-2016, 11:44
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Mustafa Bozbağ yine futbolculara vermiş veriştirmiş 6-7 oyuncu hakkında fikirleri değişiyormuş Smile 6-7 oyuncu ilk 11 oyuncusu diyelim eee geriye kim kaldı ? sanki kadroyu kendi kurmamış gibi oyuncu eleştiriyor ya deli oluyorum. Biraz ağır ol lafını geçir her fırsatta aile kavramından bahsediyorsun bu mu yani senin aile anlayışın birçok oyuncunun umursamaz tavırlarını izliyoruz her hafta bu maçta dk.90 kalecimiz kale vuruşunu kullanacak kimse ileri hareketlenmiyor defans bölgesine yığılmış duruyorlar vakit geçiriyorlar ekran başında deli oldum ya nedir yani bu isteksiz halleri lan parasını alamayan adamlar bile canla başla mücadele ediyor. Altınordu başkanının 3.hafta bandırma maçından sonra nerdeyse bütün takımı kovmaktan beter bir açıklama yaptı ve o maçtan sonra Altınordu 8 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet aldılar ve şuan Play-off potasındalar. BÜYÜK BAŞKAN olmanın farkı bu olsa gerek, ayrıca gereken mesajı alıp ona göre oynayan oyuncu grubunu da ayrıca tebrik etmek lazım.
22-11-2016, 17:54
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
An itibariyle burun kıvırdığımız ümraniye bir puan altımızda.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
25-11-2016, 19:40
Website Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Erkan Sözeri bizim ligin yılmaz vurali oldu Big Grin
25-11-2016, 21:01
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

İşin ilginç tarafı erkan sözeri hep mütevazi kadrolarda başarılı oluyor bunu nasıl yapıyor bilemiyorum ama ümraniyeyi play off potasına sokarsa şaşırmam.
25-11-2016, 23:07
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)