13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
07-12-2016, 18:11,
RE: 13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
Maçtan sonra kendime zor geldim ve çoruma döndüğüm için geç yazıyorum. 1.si gökhan yılmaz'ın ne suçu vardı anlamadım. kapalı deniz tarafındaydım ve çok da güzel ortalar kestiğine şahit oldum. hüsamdan çok iyi olmayabilir ama iyiydi. hayır yani bu kadar adam ne suç yaptıda devre arasını beklemeden cıkartıyorsun. adamın kariyeri bitmiştir bana göre (giresunspor) . maçın başında tomici görmeyince çok üzüldüm. ama yapacak bişey yoktu. ayrıca volkan okumak takıma geldiğinde herkes süper transfer falan dedi de volkan ilk yarı 0 idi. çok çok kötü idi . hiç bişey yapamadı. panos her gecen gun ustune koyuyor . ben sabredilmeli dedim arkasındayım hala . şu orta sahayı tomic recep panos yapsak nolur acaba bi kere deneyin yahu. tomic kanatta tutmuyor anlayın artık bunu. özgürcan fena hantal bir forvet . patlama gücü yok. bi anda hızlanamıyor. igors çokta kötü değildi . özgür fena hatalar yaptı şaşırdım. igors maçtan sonra sahanın ortasında oturdu hatta üzüldü adam. pas hatası yapınca kendine kızıyordu. mustafa kaplan gönderilmesin diye dua ettim . hocanın bi kaç maçına bakarak basın (diğer basın) zoruylada gönderildi. hoca en azından top oynatıyordu. hatta bi sözü vardı ''giresun kötü gitmeye başlayınca maçını 3-4 hoca birden izler oldu diye'' bu ligde çoğu antrenör akbaba gibi takımlara çöküyor ve kafa karıştırıyor. başkanın ilk hatası okaforu almakla (bana göre vedat gibi sabredemiyoruz ama sabretmemiz gerek ) ikinci hatası mustafa hocayı gondermekle. istikrar diye bişey var. bak altınorduya başkan bi atar yaptı takım düzeldi hocası da çoğu topcuda geçen senekiler. bizde azıcık bekleyebilirdik en azından devre arasına kadar . sanki -9 puan kaybetme durumumuz var gibi hoca değiştirdik. yücel hoca ligi biliyomuş gibi onu aldık. boş adam yücel hoca boş. engin ipekoğluda boş adam. erkan sözeriyi beğenmezdim ama adam bu ligin antrenörü cidden. ümraniye maçını izledim adam toparlamış takımı. rızvan beni çok şaşırttı mücadelesi müthişti . söverdim ama çok şaşırttı beni . yedeklerden guido yu çık ondan çacık olmaz youssef belki. mertcan diye genç bi çocuk var kimse denemiyor. iyi kumaşı var ama şans bulamıyor bi bulsa bence oda patlayacaktır. geçen sene lig allaha emanet diye biz bi anda play-off potasında kaldık . bu sene zorlu rakipler var. bence küme düşmeyiz ama play-off da hayal değil sanki.
Reply

Messages In This Thread
RE: 13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor - by Semih Karahan - 07-12-2016, 18:11

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)