20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor
08-02-2017, 22:11,
RE: 20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor
(08-02-2017, 16:54)paravalancha Wrote: Trt de yayınlanan bi belgeselde Osman Ağa ya karşı karalama kampanyası yapılmıştır, Giresun'a ait sosyal medya platformlarında bununla ilgili tepkileri hepimiz görmüşüzdür. Bununla ilgili tepkilere artı olarak en güzeli de pazar günü trt de yayınlanacak maçta takımın bir pankart veya üzerlerinde tshirtle çıkması en güzel tepkilerden biri olur diye düşünyorum. Belki bu şekilde bir düşünce olabilir bilemiyorum ama böyle bir kamuoyu yapılabilir, yetkili kişilere ulaştırılabilir diye düşünüyorum. Trt nin yaptığı bu çirkin davranişin karşılığı olarak yine trt nin kendi kanalında böyle güzel bir tepki daha anlamlı olabilir, aynı şekilde tribunlerinde tepki göstererek Giresun'un değerlerinin sahipsiz olmadığını göstermeliyiz.
Sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ?

Kesinlikle katılıyorum. Canikli hala nasıl açıklama yapmadı anlamıyorum. Topal osman aganın sorumlu tutulduğu bir milletvekili cinayeti vardır hepiniz bilirsiniz. Trtdeki belgeselde öldürülen milletvekilinin halifeliğin kaldırılmasına karşı çıktıı vs.bilgiler var. Öldürülen milletvekili Ali Şükrü Beyin şu anki hükümet gibi düşünceleri olduğu için onunla ilgili belgesel hazırlanmış. Ali Şükrü Bey'in oğlu bile babamı Topal Osman öldürmedi diye açıklama yapmasına rağmen Trtdeki belgeselde Topal Osman Agamız sorumlu tutulmuş,azılı katillerden biri olduğu ve ayrıca da çok cahil olduğu yönünde oradaki sözde profesörler tarafından demeçler yayınlanmış. Trt belgesel kanalında yayınlandı. Çoğunuz izlemişsinizdir ama bilmeyenler için anlatayım dedim. Yapılan büyük ayıp ve gerekirse 90 dakika onun adını haykırmamız gerekir. Biz Topal Osmanın torunlarıyız,çepniyiz.Gerekirse koreografi bile yapmak lazım. Başkan Kerim Aksu kınadı ama yetmez. TRT'ye TRT den bir cevap verelim,belki hatalarından dönerler.
Reply

Messages In This Thread
RE: 20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor - by Besli28 - 05-02-2017, 15:45
RE: 20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor - by Besli28 - 07-02-2017, 00:52
RE: 20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor - by paravalancha - 08-02-2017, 16:54
RE: 20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor - by stantheman05 - 08-02-2017, 22:11
RE: 20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor - by ihdmrl28 - 13-02-2017, 14:32

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)