2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
30-06-2017, 18:54, (This post was last modified: 30-06-2017, 18:57 by heyulaanil28.)
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
(13-06-2017, 00:46)heyulaanil28 Wrote: Valla ben eskisi gibi transfer toplarına girmiyorum ama duyduğum kulağıma gelen bir kaç şeyi söyleyeyim hoca konusunda cihat arslan için uğraşıldıgını duydum osman özköylü bankoymuş diğer isimlerden haberim yok medyada çıkan isimlerden rangelovu duydum kaleci için aksine azerbaycan milli takım kalecisi kamran agayev ile anlaşılmış ama son durumuna bakacaklarmis ikinci adayda orduspor eski kalecisi fomichev miş

cihat arslan için verilen süre bu akşam doluyor olmazsa metin veya ünal'dan biri gelecek başkan ünali istiyor yönetimden iki üç kişi metin olsun istiyor herşey akşam belli olur.

bu sene hakkaten iyi isimler için uğraşılıyor bence güzel bir kadro çıkacak panos ve dodo kalacağını söylemiştik reçep'te sıkıntı yok ama konya tarafı sıkıntı konya reçepi bonservisi ile vermek istiyor konya reçep için 400 bin TL istiyor bizimkiler 1 sene uzatın kiralayalım konya buna yanaşmıyor samsun da reçep talipmiş ve bonservis miktarını veriyor burda reçep'in gönlü bizden yana olduğu için bu sorun aşılcaktır tahmin ediyorum hatta samsun devreye spor bakanını araya sokmuş 

basındaki isimlerde rangelov ve kokolovic isimleri doğru ama öncelik değil mesela bizim almak istediğmiz golcüyü yeni malatya aldı bonservisi elindeydi golcü için nokta atışı yapılcak seri b de bonservisi elinde olan çift haneli gol atmış bu sezon oyuncu listede Bruno Mezenga görüşüyoruz oyuncu tamam gibi hatun burayı istemiyormuş eşi sıkıntı Gökhan Karadeniz listemizde Umut Nayır için çok uğraştık canikli kozunuda soktuk Caner ile paket yapalım dedik olmadı golcü için yerli olsun yabancı olsun nokta atışı olacak stoper için Gencer Cansev,Hakan Çinemre listede Fildışından duruma göre stopere bir oyuncu gelebilir burada Özgür'ün kararıda etkili olacak velhasıl  güzel bir takım kurulma yolunda adımlar var fazla isimde yazmak istemiyorum sonra basın kopyala-yapıştır oluyor olmuyor sonra ama iyi bir takım geliyor karamsar olmaya gerek yok
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Messages In This Thread
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler - by heyulaanil28 - 30-06-2017, 18:54
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler - by Besli28 - 18-07-2017, 13:13

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)