Temelreis28
Member

Threads: 0
|
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
Alınan hücum oyuncuları beni fazlasıyla memnun etti.
Forvetin başarısı özellikle Dale'nin son vuruş özelliğine bağlı. Videolara bakılırsa iyi görünüyor. Yinede kapalı kutu. Gol makinesi derken, çamaşır makinesi çıkmaz umarım.
Doğan Karakuş, kısa ve seri bir oyuncu. Oyun tipi , iyi bir forvet arkası olabileceğini gösteriyor. Recep'e iyi bir alternatif, hatta zaman zaman önüne bile geçebilir.
Diğer hücum oyuncuları Fabiano'dan sonra gelenlerin en iyileri gibi görünüyor.
Merkezde, geçen yılki başarılı oyuncuları korumamız sevindirici.
Özellikle defansa değinmek istiyorum.
Geçen yıl her şeye rağmen ligin en az gol yiyen takımlarından biriydik.
Kaleye kim gelirse gelsin Eser'den iyi olacağı muhakkak.
Hüsam geçen yıl alternatifsiz oynadı neredeyse. Bu yıl o mevkide üç kişi var.
Berkan, kapasitesini sonuna kadar zorladı, bu yıl orada ligin en iyisi diye yorumlanan Caner var.
Tandemde Onur, Özgür ikilisi geçen yıl çok başarılıydı bence. Kaleci ve beklerin olumsuzluğu onları da kötü yönde etkiledi bazen. Özellikle Özgür'ün son maçlardaki hataları taraftarı haklı olarak kızdırdı. Bütün sezon istikrarlı olan bir oyuncunun form grafiğini düzenlemek antrenörün işidir ama.
Onur'u hem şehrin çocuğu olduğu için, hem de tarafsız gözle çok başarılı olduğu için, alternatifsiz buluyorum.
Oraya muhakkak iyi birisi alınacaktır. Alınacak stoper sol ayaklı olursa daha iyi olur.
Az kart gören ve az sakatlanan özellikleriyle, bu sene de Onur, Özgür ikilisinin sıkça oynayacaklarını ve başarılı olacaklarını düşünüyorum.
|
|
| 20-07-2017, 00:56 |
|
|