2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
17-08-2017, 21:14,
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
(17-08-2017, 20:53)ArmanınPeşinde Wrote:
(17-08-2017, 20:26)maicon_28 Wrote: olası öyle bir durumda kağıt üstünde değerlendirecek olursak yetenek anlamında bence Dodo'nun kesilmesi lazım ama ben hayatta dodo'yu kesmem. Nedenine gelirsek orta saha da topu alıp göbekten dribling yapan topu ileriye taşıyan tek oyuncu olması. Hızını aldı mı, uygun koşullar varsa tren gibi gidiyor Smile

Geçen sene de dediğim gibi panos kesinlikle daha kaliteli bir futbolcu ama dodo daha kritik bir oyuncu. Diğer 5 yabancı arasında belki en kalitesizi ama dediğim gibi benim gözümde en değerlisi. Arada kazmalık yapar kabul ama onun yaptığını şuanki mevcut kadroda yapan yok. O yüzden ben ilk Dodo'yu yazarım yabancılar arasından sonra diğerlerine geçerim. Hatırlayan vardır belki, geçen sene dodo belli bir dönem acayip kazmalık yapıyordu, tribündekiler ve forum olarak adeta bizide çıldırtmıştı bir kaç maçta. Sonra işte o formsuz döneminde sarı kart cezalısı oldu. Ya malatya ya da sivas maçı olması lazım onlardan birinde oynamadı. Orta saha hallaç pamuğuna dönmüştü, takım oyun olarak olumsuz etkilenmişti. Bir kez daha o maçta anlamıştım gizli kahramanın kıymetini.

Bunların dışında mitrovic en beğendiğim stoperler arasında, hatta süper lig seviyesinde lakin şuan ki kadronun oturmuş düzenini bozacağından dolayı istemem, yerli transfer yapmamız lazım..

Valla bence oturmuş bi düzen yok, göremiyorum. Big Grin  Gelsin de o oturtsun düzeni.  Big Grin

düzen derken yabancılardan bahsettim. Big Grin 2 orta saha da, 2 kanatta, 1 de santrafor.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler - by Besli28 - 18-07-2017, 13:13
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler - by maicon_28 - 17-08-2017, 21:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)