2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
02-09-2017, 21:07,
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
agustos 14 den beri giresundaydım. bolca gözlem yaptım şimdi ise bunları sunacagım ;
şehirde bir hareketlenme var . takım ivme kazanınca şehirde biraz olsun ( eskiye nazaran) hareketlenmiş. başkanı severim sayarım ama polo tişörte armayı çakıp 60 dan satmanın bir manası yok yap 30-40 arası millet iki tane alsın. hiç ticaret olayı yok kampanya yok. store yetkilileri hala cins ( biraz ağır olabilir ama anlatacak başka kelime yok ) her gidişimde yiyecek gibi bakıyorlar hiç ilgi alaka yok . alıyosan al almıyorsan çık git kafasında . kaldı ki her gidişimde store dan ürün alan birisiyim. store yi zaten yaptık ettik demek için açtılar ama biraz olsun güler yüz biraz ilgi alaka iyi olabilir. gittiğim zaman direk çıkasım geliyor. çekiniyorum soru sormaya. adana maçına ise zor girdik passo gişelerinde anlamsızca bir yoğunluk araya adam sokmalar falan. bu takım bu sene şampiyon olacak arkadaslar bakın görün. stoper alamadık ama o açığıda bi şekilde kapanacak. anıla güvenelim genç çocuk is yapar dedim . bolu maçında saç baş yoldurdu ama adana maçında gayet iyiydi. dale çok sıkıntılı. top indiren bir santraforumuz var fakat hareketleri yavaşlamış. mehmet akyüz kadro yapmalı biraz . tamam dialiba ve korişko ( bana göre müthiş bir bilek ) var ama arada da onu oynatmalıyız allah göstermesin birşey oldugunda rotasyon o . sinan özkan maşallah iyi. ama brinner yerine alt yapıdan yada 2-3 ligden genç stoper alsak daha iyidi. 5 yabancıdan hangisini keseceksin. tamam dodoyu kestin diyelim. ama dodo-dimitriadis tandemi diye bir tandem oluştu artık. bu arada dimitriadis kendisini toparlaması lazım formu düşük bence.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler - by Besli28 - 18-07-2017, 13:13
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler - by Semih Karahan - 02-09-2017, 21:07

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)