4.Hafta l Giresunsporumuz 3-1 Eskişehirspor
14-09-2017, 02:33,
RE: 4.Hafta l Giresunsporumuz 3-1 Eskişehirspor
Eses forumlarına bakıp boşuna canınızı sıkıyorsunuz beyler. Yaş ortalamaları 15-16 civarlarında olduğu çok belli oluyor yazdıklarından. Ve anladığım kadarıyla Eses taraftarı da forum olaylarını bırakmışlar. Çünkü gerçek Eskişehir taraftarı kendini beğenmişlik edip küçümseyeceği son taraftar biziz belkide. Önceki randevumuzda(1.ligdeki ilk sezonumuz) gördüler çünkü, Eskişehire gelen en iyi deplasman tribünü bizdik. Bunu da gerek kendi forumlarında gerekse tribündergi gibi forumlarda kendileri belirttiler. O deplasmana bizzat gitmiştim. En güzel deplasman anılarımdan biridir. Zira polislerin ortamı germe çabalarına rağmen iki takımda gayet dostane maç izledi. Maç boyu en ufak bir küfür olmadı bize karşı. Sadece birara küçük bir grup küçümseyici bir tezahürat girecek gibi oldu ama adeta tüm stadyum bir olup susturdular. O maçtan beri harbi saygı duymaya başladım Eskişehir tribününe. Zira Tribündergi aracılığıyla tanışıp görüştüğüm birkaç Esesli oldu. İstanbul deplasmanına geldiklerinde Giresunspor atkım ile aralarına katıldım Beşiktaş deplasmanında. ne bir kendini beğenmişlik gördüm, ne ukala tavırlar. Ki adamlar deplasman tribününden bağırıp çarşıyı susturdular, o derece mükemmel tribün yapmalarına rağmen herhangi bir kendini beğenmişlik görmedim kimsede.

Ha o bahsettiğim ilk karşılaştığımız sezon yine ukalalık yaptıkları oldu evet. Ama rakibi tanımamazlık diyelim. Giresundaki maç öncesi boş stada oynayacaklarını falan sanıyorlardı, stad full çekince de "E tabi Sergen gibi bir yıldız geliyor stadlarına onu izlemeye geldiler" gibi ukalalıkta yaptılar. Ama hiç tanımadıkları ve kendi kuşaklarının ilk kez karşılaştığı sıradan bir takımla oynuyorlar. Misal şimdi Karsspor lige çıksa da eşleşsek bende tutup onları küçümserim tribün manasında da takım manasında da. Ama Eskişehir'de oynanan 2. maç sonrası ciddi manada saygı gördük gerçek Eses taraftarından. Ve bugün Giresun kim yeaa diye sosyal medyada bir taraflarını yırtanlar emin olun o maçı dahi hatırlamayacak kadar küçük yaştalardır. 15 yaşında çoluk çocuğun laflarına bakıp ne can sıkmaya değer nede rakibe kin tutmaya.

Bir dönem ünlü gayrimenkul oyunu internette oylama yapmıştı hatırlayanınız vardır. o zamanda yine Eskişehir ile Giresun çekişmeye başladı. O zamanlar bende çok polemiğe girdim. Ama faceden esesli arkadaşa sordum sizinkiler neden böyle düşmanca davranıyor diye. O zaman demişti bakma sen onlara çoluk çocuk tayfasıdır diye. Ondan beri forumlarına girmiyorum artık. zaten hepinizin bildiği gibi forum olayı artık eski tadında değil. Burası da aynı şekilde. Ne güzel abiler vardı be burada. Valıtlı abi olsun, Sheva abi olsun vs vs. Çoğu kişi forumları bıraktı artık. Demek aynı şey onlar içinde geçerliymiş, tribüncü tayfası bırakmış demek forumları.
Reply

Messages In This Thread
RE: 4.Hafta l Giresunsporumuz 3-1 Eskişehirspor - by kerasus - 14-09-2017, 02:33

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)