14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
05-12-2017, 15:51,
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
(05-12-2017, 13:56)kerasus Wrote: altinordu ile kiyaslama digerleriyle kiyaslama. kimle kiyasliycan peki? devasa paralar harcayip bi cacik yapamayan takimlarlamu sadece? rize ile kiyasliyorsunda sen rizenin kacta kaci kadar para ayirdin transfere ondan haber ver once. sampiyon olucam derken saatcileri topla getir bi kaleci alma 2.lig ayarinda savunmacilarla lige basla. sonra hoca suclu.
Kıyaslama yapsam emin ol hepsinden daha dipteyiz 2 sene önce lige çıkmış ümraniye ve bu sene çıkmış ankaragücü şu an ligte ilk 2 de yer alıyorsa oturup düşünmemiz gerekir ben yönetimin bu sene sadece kaleci ve forvet transferinde eleştirebilirim diğer bölgelerde elinden geleni yaptı ligin en iyi orta sahasını elinde tuttu, dialiba gibi formda adamı kadrosuna kattı ama herşeye rağmen sonuçlara baktığımızda çoğu maçta üstün oynamamıza rağmen hatalı oyuncu tercihlerinden dolayı puan kaybettiğimizi görüyoruz.
Bana biri mesela Alanyaspor maçıyla Ankaragücü-Balıkesir maçlarının arasındaki farkı açıklasın birinde yedek dediğimiz oyuncular köpek gibi koşup pres yaparken diğer maçta yürüyen oyuncuları sahada görünce hiçmi hocaya kızmadınız?? Hiçmi recebi aramadınız??
Ayrıca rizespor kadrosunu büyük ölçüde korudu bir ekstra bütçe kurup oyuncu almadı. Daleye saatçi denilebilir ama sezonun ilk 6 maçında sadece 3 gol yemiş savunma hattını eleştirmekte artık ne derece doğru onu sana bırakıyorum.
Hani bir tabir vardır oynatmasını bileceksin diye bizim hoca malesef takımı oynatamıyor 2.ligte Ahmet Kazım Ertem şampiyon kadroyu kurdu ama antremanlarda oyuncuları çok azarladığı oyuncularla arasının kötü olduğunu duymuştum hatta yerel medya da yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam, ki doğru olacak ki o gittikten sonra Mehmet Birinciyle şampiyonluk geldi.Ben malesef takımın da aynen şeyleri yaşadığımızı düşünüyorum dikkat ederseniz hiçbir oyuncu golden sonra yedek kulübesine teknik heyete koşmuyor taraftara koşuyor. Bu da bence durumu açıkca ortaya koyuyor.
Reply

Messages In This Thread
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor - by cotanak88 - 05-12-2017, 15:51

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)