16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
18-12-2017, 00:59, (This post was last modified: 18-12-2017, 01:05 by bulancak28.)
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
Ya bir de şöyle bir durum var arkadaşlar. Gelen adamlara bakıyorsunuz mesela:

Canberk iki senedir şampiyon olmuş takımların sol bekinde oynamış. Dialiba geçen sene Malatya'yı çıkaran oyuncuların başına geliyor. Mehmet Akyüz keza, Akhisar'da oynadığı top belli, sene başında kim itiraz ederdi ki böyle bir oyuncunun gelmesine? Dale geçen yıl Fransa 1.ligde PSGlere, Monacolara karşı forma giymiş.
Kağıt üstünde hepsi kariyerli, iyi oyuncu. Ama gel gör ki adamlarda mücadele 0.

Ters örnek verelim, geçen sene neredeyse bütün kariyerini yedek olarak geçirmiş Özgürcan Özcan geldi bu takımda 12 gol attı. İdman yapmamış, herkesin ön yargı ile yaklaştığı Aykut defansa seviye atlattı.

Oyuncu takımı sahiplenecek abi. Bu takım için mücadele edecek, formasını terletecek, 90 dakika boyunca koşacak. E bizim iyi diye aldığımız adamlara bakıyoruz, hangisi bu takıma adam akıllı katkı sağlayabiliyor?

Bir diğer mesele maicon'un dediği gibi, bu takımda açık ara bir istikrar sorunu var. Sinan, ki zaten 90 dakikalık bir oyuncu değil, mesela geçen hafta 2 gol attığı için bugün ilk 11'de başladı bana göre. Gitti 5 metreden topu dağlara taşlara attı... Jones keza, ki bana göre hücumda tek bir şeyler yapmaya çalışan oyuncu oydu bugün. Ama adamın yetenekleri çok kısıtlı. Mücadeleyle bir yere kadar götürebiliyor. Aynı Jones'a geçen haftalarda bütün forum sövdü. Korkishko ilk haftalarda canavar gibiydi, sakatlığından önceki 2-3 hafta? Caner,Dodo,Panos,Çağlar da da var bu, ama mücadele ile bir şekilde açıklarını kapatıyorlar.

Süper lig diyorsak eğer, bu takıma Muriç gibi hem camiayı sahiplenecek, hem de ortalama üstü yetenekli oyuncular gerek. Ankaragücü'nde mesela adamlar bunu başardı. Başarının kaynağı bu. Biz de iyi oyuncu diyerek aldığımız adamların çoğu bu kulübü sahiplenmemiş.
Reply


Messages In This Thread
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - by bulancak28 - 18-12-2017, 00:59

Forum Jump:


Users browsing this thread: 4 Guest(s)