sokakbaşımeyhane
Posting Freak

Threads: 8
|
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir
(26-12-2017, 22:29)Semih Karahan Wrote: (26-12-2017, 22:16)turkuaz_0628 Wrote: Maraton ve kapalılar dolmuşmu benmi yanlış gördüm yaa passoda sadece kale arkası var, kağıt biletmi çıkacak gerçekten doldumu ulan lig maçında nerdesiniz be şu passolig varya eğer dolarsa o stad harbiden tribünleri yiyor ya lanet olsun o passoya..
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, izin verilen yabancı futbolculardan Emmanuel Adebayor, Marcio Mossoro, Junior Caicara, Alexandru Epureanu, Gael Clichy, Eljero Elio, Edin Visca ve Aurelien Chejdou katılmadı.Yabancı oyunculardan yalnızca Manuel da Costa, Stefano Napoleoni ve Joseph Attamah idmanda yer aldı.
bence olay passo değil maç seçmek. maça giden adam gitmeyi kafasına koyan adam çıkartır o kartı
Kardeşim savunmayin şu rezaleti..ben 15 dakikada alıyorum köydeki amca nasıl alacak..benim yigenim maça gelmiş hadi hep beraber maça gidelım diyelim kart mi cukarcam neden yani bu zorunluluk???AKTİFBANK i zengin etmek.madem konu güvenlik tanımlarsin bileti tc ye olur biter insanları bu kadar sogutmazsin..yuzlerce tanıdığım var sırf passolig ve aktifbank için kart cikartmayan en yakını Abim babam dayilarim bunlar 30 yıldır takımı kovalayan adamlar ama sisteme karşı...passolig türk futbolunu bitirdi savunmayin..rahat rahat maça giriyorum diyeceksiniz buyrun boş stadlarda zevk yapın okullar olmasaydı ne güzel yonetirdim diyen milli eğitim bakanına benziyor bu iş.. passolig en çok giresunsporu vurdu..bizim taraftar potansiyeli en çok kırsal kesim lütfen anlayın maç seçmeye alakası yokkk
Derelili çotanak
|
|
| 26-12-2017, 23:55 |
|
Semih Karahan
Posting Freak

Threads: 6
|
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir
(26-12-2017, 23:55)sokakbaşımeyhane Wrote: (26-12-2017, 22:29)Semih Karahan Wrote: (26-12-2017, 22:16)turkuaz_0628 Wrote: Maraton ve kapalılar dolmuşmu benmi yanlış gördüm yaa passoda sadece kale arkası var, kağıt biletmi çıkacak gerçekten doldumu ulan lig maçında nerdesiniz be şu passolig varya eğer dolarsa o stad harbiden tribünleri yiyor ya lanet olsun o passoya..
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, izin verilen yabancı futbolculardan Emmanuel Adebayor, Marcio Mossoro, Junior Caicara, Alexandru Epureanu, Gael Clichy, Eljero Elio, Edin Visca ve Aurelien Chejdou katılmadı.Yabancı oyunculardan yalnızca Manuel da Costa, Stefano Napoleoni ve Joseph Attamah idmanda yer aldı.
bence olay passo değil maç seçmek. maça giden adam gitmeyi kafasına koyan adam çıkartır o kartı
Kardeşim savunmayin şu rezaleti..ben 15 dakikada alıyorum köydeki amca nasıl alacak..benim yigenim maça gelmiş hadi hep beraber maça gidelım diyelim kart mi cukarcam neden yani bu zorunluluk???AKTİFBANK i zengin etmek.madem konu güvenlik tanımlarsin bileti tc ye olur biter insanları bu kadar sogutmazsin..yuzlerce tanıdığım var sırf passolig ve aktifbank için kart cikartmayan en yakını Abim babam dayilarim bunlar 30 yıldır takımı kovalayan adamlar ama sisteme karşı...passolig türk futbolunu bitirdi savunmayin..rahat rahat maça giriyorum diyeceksiniz buyrun boş stadlarda zevk yapın okullar olmasaydı ne güzel yonetirdim diyen milli eğitim bakanına benziyor bu iş.. passolig en çok giresunsporu vurdu..bizim taraftar potansiyeli en çok kırsal kesim lütfen anlayın maç seçmeye alakası yokkk
ne yapabiliriz ? sonuç nereye varacak istedğimiz kadar konuşalım bu passolig geri mi gidecek sanıyorsunuz . hayır. adamlar işin kolayını zaten bulmuş. rantın kralı dönüyor. çıkıp eylem mi yapalım . içeri alırlar iki dayak yallah. bir olmadan birlik olmadan buna karşı tepkimizi dile getiremeyiz zaten. al herkes sövüyor ama paşa paşa alıyor passoligi . çünkü el mahkum maçı izleyemiyor hal bu oluncada kart çıkartılmıyor. ben çok meraklı değilim ama maça gidecek olan takımını destekleyip bağıracak olan zaten çıkartıyor. ha olan 45 yaş üstündeki dayıya oluyor. o da 45 tl verip digiturk alıyor. yada kahveye gidiyor.
|
|
| 27-12-2017, 00:11 |
|
|