ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
emre_1466 Offline
Posting Freak

Threads: 10
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir
Ben daha önce burda yazmıştım hatta linç edilmiştim sen nasıl böyle konuşursun diye. Hafta sonu bir tribünlük adam da Atapark`ta kafelerde maç izliyor. Gidin görün. Passolig 50 yaş üstü ve köylerden maça gelenler için kötü oldu genç kesim için passolig nimet gibi kredi kartından gişeye gitmeden yattığın yerden biletini alıyorsun.
Maça gelecek olursak güzel bir galibiyet alıp takım taraftar bütünleşelim.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
26-12-2017, 22:36
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
çevremdeki çoğu kişi ilk senelerde kızdı ama sonra ki senelerde memnuniyeti arttı. Tek şikayetleri araya aracı banka girmesi ve her sene yenilemek için ödenen 30-35 tl.

çoğu arkadaşım passolig kaldırılsın ama e-bilet devam etsin, büyük rahatlık diyor.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
26-12-2017, 22:43
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
(26-12-2017, 22:43)maicon_28 Wrote: çevremdeki çoğu kişi ilk senelerde kızdı ama sonra ki senelerde memnuniyeti arttı. Tek şikayetleri araya aracı banka girmesi ve her sene yenilemek için ödenen 30-35 tl.

çoğu arkadaşım passolig kaldırılsın ama e-bilet devam etsin, büyük rahatlık diyor.

aynen öyle. e bilet ile passolig aynı şey değildir. e bilet gerekli olabilir ama araya damadın bankasını sokmak tamamen rant hesabıdır. arada banka olması neden büyük nimet oluyor orasını anlayamadım ben.
26-12-2017, 22:50
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
(26-12-2017, 22:50)kerasus Wrote:
(26-12-2017, 22:43)maicon_28 Wrote: çevremdeki çoğu kişi ilk senelerde kızdı ama sonra ki senelerde memnuniyeti arttı. Tek şikayetleri araya aracı banka girmesi ve her sene yenilemek için ödenen 30-35 tl.

aynen öyle. e bilet ile passolig aynı şey değildir. e bilet gerekli olabilir ama araya damadın bankasını sokmak tamamen rant hesabıdır. arada banka olması neden büyük nimet oluyor orasını anlayamadım ben.

aynen ve aynen öyle . rant çok var zaten. bu yeni kimliklere entegre etseler herşeyi anasını satıyım. ilk çıktığı an aldım deplasmana giderim diye. hala var. 3-4 yıldır ödeddiğim para 50 yi çoktan geçmiştir. 1 milyon kişi kullansa böyle. üf ne para be
26-12-2017, 22:58
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Basaksehir de yabancıların çoğu gelmiyor biz as takimla çıkıp vurup geçelim ıkinci maça avantajlı gidelım çeyrek final uzak degil ama as kadroyla çıkmalıyız
Derelili çotanak
(This post was last modified: 26-12-2017, 23:08 by sokakbaşımeyhane.)
26-12-2017, 23:07
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Bu passonun en kötü tarafı Giresunda olmaz büyük ihtimalde fişleme olayı stad kameralarından izleyip evden alıyolar 6222 yi geçiriyorlar Smile valla stad dolacakta en merak ettiğim şey o maratondaki arkadaşlar ne diye bağıracak milletide gazlamasalar bari iç karışıklık yaratıp kaosa sürükler bizim başkanda naif insan pireye kızıp yorganı yakmasın alimallah, bu arada başakşehir yabancıları getirmemiş 2 farklı yensek filan heee Smile
Başkentten !
26-12-2017, 23:34
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

(26-12-2017, 23:34)turkuaz_0628 Wrote: Bu passonun en kötü tarafı Giresunda olmaz büyük ihtimalde fişleme olayı stad kameralarından izleyip evden alıyolar 6222 yi geçiriyorlar Smile valla stad dolacakta en merak ettiğim şey o maratondaki arkadaşlar ne diye bağıracak milletide gazlamasalar bari iç karışıklık yaratıp kaosa sürükler bizim başkanda naif insan pireye kızıp yorganı yakmasın alimallah, bu arada başakşehir yabancıları getirmemiş 2 farklı yensek filan heee Smile

Ben saatten dolayı kimse olmaz diyordum nasıl bilet satışları
Passolig sayısını sınırlanmış olabilirler mi yoksa hafta içi imkansız dolmaz diyorum.. 2000 öğrenci davetliymus gerçi..ama dolarsada passoligin bizi ne yaptığı ortaya daha net çıkar
Derelili çotanak
(This post was last modified: 26-12-2017, 23:48 by sokakbaşımeyhane.)
26-12-2017, 23:44
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

(26-12-2017, 22:29)Semih Karahan Wrote:
(26-12-2017, 22:16)turkuaz_0628 Wrote: Maraton ve kapalılar dolmuşmu benmi yanlış gördüm yaa passoda sadece kale arkası var, kağıt biletmi çıkacak gerçekten doldumu ulan lig maçında nerdesiniz be şu passolig varya eğer dolarsa o stad harbiden tribünleri yiyor ya lanet olsun o passoya..

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, izin verilen yabancı futbolculardan Emmanuel Adebayor, Marcio Mossoro, Junior Caicara, Alexandru Epureanu, Gael Clichy, Eljero Elio, Edin Visca ve Aurelien Chejdou katılmadı.Yabancı oyunculardan yalnızca Manuel da Costa, Stefano Napoleoni ve Joseph Attamah idmanda yer aldı.

bence olay passo değil maç seçmek.  maça giden adam gitmeyi kafasına koyan adam çıkartır o kartı

Kardeşim savunmayin şu rezaleti..ben 15 dakikada alıyorum köydeki amca nasıl alacak..benim yigenim maça gelmiş hadi hep beraber maça gidelım diyelim kart mi cukarcam neden yani bu zorunluluk???AKTİFBANK i zengin etmek.madem konu güvenlik tanımlarsin bileti tc ye olur biter  insanları bu kadar sogutmazsin..yuzlerce tanıdığım var sırf passolig ve aktifbank için kart cikartmayan en yakını  Abim babam dayilarim  bunlar 30 yıldır takımı kovalayan adamlar ama sisteme karşı...passolig türk futbolunu bitirdi  savunmayin..rahat rahat maça giriyorum diyeceksiniz  buyrun boş stadlarda zevk yapın  okullar olmasaydı ne güzel yonetirdim diyen milli eğitim bakanına  benziyor bu iş.. passolig en çok giresunsporu vurdu..bizim taraftar potansiyeli en çok kırsal kesim lütfen anlayın maç seçmeye alakası yokkk
Derelili çotanak
26-12-2017, 23:55
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
maç seçme diyen arkadaşlar iyi düşünsün. eğer passo olmasaydı maç seçmiş halimiz 10 binden aşağı inmezdi şu dönemde. hele birde şehrin ilgi gösterdiği maça yer bulma ihtimaliniz bile yoktu.
27-12-2017, 00:06
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
(26-12-2017, 23:55)sokakbaşımeyhane Wrote:
(26-12-2017, 22:29)Semih Karahan Wrote:
(26-12-2017, 22:16)turkuaz_0628 Wrote: Maraton ve kapalılar dolmuşmu benmi yanlış gördüm yaa passoda sadece kale arkası var, kağıt biletmi çıkacak gerçekten doldumu ulan lig maçında nerdesiniz be şu passolig varya eğer dolarsa o stad harbiden tribünleri yiyor ya lanet olsun o passoya..

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, izin verilen yabancı futbolculardan Emmanuel Adebayor, Marcio Mossoro, Junior Caicara, Alexandru Epureanu, Gael Clichy, Eljero Elio, Edin Visca ve Aurelien Chejdou katılmadı.Yabancı oyunculardan yalnızca Manuel da Costa, Stefano Napoleoni ve Joseph Attamah idmanda yer aldı.

bence olay passo değil maç seçmek.  maça giden adam gitmeyi kafasına koyan adam çıkartır o kartı

Kardeşim savunmayin şu rezaleti..ben 15 dakikada alıyorum köydeki amca nasıl alacak..benim yigenim maça gelmiş hadi hep beraber maça gidelım diyelim kart mi cukarcam neden yani bu zorunluluk???AKTİFBANK i zengin etmek.madem konu güvenlik tanımlarsin bileti tc ye olur biter  insanları bu kadar sogutmazsin..yuzlerce tanıdığım var sırf passolig ve aktifbank için kart cikartmayan en yakını  Abim babam dayilarim  bunlar 30 yıldır takımı kovalayan adamlar ama sisteme karşı...passolig türk futbolunu bitirdi  savunmayin..rahat rahat maça giriyorum diyeceksiniz  buyrun boş stadlarda zevk yapın  okullar olmasaydı ne güzel yonetirdim diyen milli eğitim bakanına  benziyor bu iş.. passolig en çok giresunsporu vurdu..bizim taraftar potansiyeli en çok kırsal kesim lütfen anlayın maç seçmeye alakası yokkk

ne yapabiliriz ? sonuç nereye varacak istedğimiz kadar konuşalım bu passolig geri mi gidecek sanıyorsunuz . hayır. adamlar işin kolayını zaten bulmuş. rantın kralı dönüyor. çıkıp eylem mi yapalım . içeri alırlar iki dayak yallah. bir olmadan birlik olmadan buna karşı tepkimizi dile getiremeyiz zaten. al herkes sövüyor ama paşa paşa alıyor passoligi . çünkü el mahkum maçı izleyemiyor hal bu oluncada kart çıkartılmıyor. ben çok meraklı değilim ama maça gidecek olan takımını destekleyip bağıracak olan zaten çıkartıyor. ha olan 45 yaş üstündeki dayıya oluyor. o da 45 tl verip digiturk alıyor. yada kahveye gidiyor.
27-12-2017, 00:11
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)