ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir
Tarih yazıldı...bir de zamanında 2.ligdeyken Fırat sezerin golüyle sivasi yenmiştik o zaman da çok sevinmiştim
Derelili çotanak
17-01-2018, 21:13
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Bi haber sitesi üç büyüklerin yapamadığını Giresun yaptı yazmış. Koğuşta bir havam var varya sanki iki koltuğumda da karpuz taşıyorm Big Grin
17-01-2018, 21:21
Reply
yalavu Offline
Senior Member

Threads: 0
G.Gümüşdağ Başakşehir gol atınca sırıtıyordu gevrek gevrek maç sonu ise suyunu içiyordu ceketi falan çıkarmış Big Grin Şunların havasını söndürdük ya helal olsun
17-01-2018, 21:32
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
RE: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finaldeyiz
Çok şey var yazılacak çok Giresunspor 2 forvet ile istediğimiz kıvama gelecek allahın izniyle bu akşamın yıldızları kesinlikle aykut ve Ahmet şahin, Ahmet şahin neymiş ya kale sıkıntıda değil artık yaslanın arkanıza bende yazdım çizidm ama adam yaşını göstemiyo abi o kadar esnekki vallah 25 : ) 2 tane anıl eder şu haliyle aman nazar değmesin, o kısa alandaki paslar istediğimiz zaman oyunu daraltma açık alana yayılma kafayı yicem Giresuna Antalya kampı yaramış, mert oynasın bence oynadıkça çok daha iyi olacak, darısı boluya...
Hee bu arada maçı anlatan spikerden tutta, emre "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"inden arııı alayına KOYDUK hazımsız "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".
Başkentten !
17-01-2018, 21:54
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
başkan takımı hemen giresun'a döndürmüş Big Grin annemle aynı uçaktalarmış. bekleme salonundayken önümden kara kuru bi oğlan geçti diyor Big Grin dedim anne o zenci çek üstündekini al dedim Big Grin
17-01-2018, 22:08
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

(17-01-2018, 21:32)yalavu Wrote: G.Gümüşdağ Başakşehir gol atınca sırıtıyordu gevrek gevrek maç sonu ise suyunu içiyordu ceketi falan çıkarmış Big Grin Şunların havasını söndürdük ya helal olsun

Abdullah uavsagida maçın başında siritiyordu pis pis koyduk surati değişti
Derelili çotanak
17-01-2018, 22:09
Reply
yalavu Offline
Senior Member

Threads: 0
(17-01-2018, 22:08)Semih Karahan Wrote: başkan takımı hemen giresun'a döndürmüş Big Grin annemle aynı uçaktalarmış. bekleme salonundayken önümden kara kuru bi oğlan geçti diyor Big Grin dedim anne o zenci çek üstündekini al dedim Big Grin

Organizasyon var mı
17-01-2018, 22:15
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Bizi ilk maçta çok küçümsediler o ilk maaça ne yanıyolardır Smile Metin Diyadin maç sonu yine büyük istiyoruz diyor Smile onlar önemsemeyince bizim için daha iyi dedi hocada alıştı süper lige Smile valla kupa ligi kasmasında sorun yok lig daha önemli.
Başkentten !
17-01-2018, 22:18
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Bir ara bizim takım barcelonadan kesitler sundu takır takır paslasmalar basimi döndürdü..ulan pote bir gelse sadece ismi bile tribünleri fuller
Derelili çotanak
17-01-2018, 22:26
Reply
Okan Offline
Posting Freak

Threads: 4
(17-01-2018, 21:54)turkuaz_0628 Wrote: Çok şey var yazılacak çok Giresunspor 2 forvet ile istediğimiz kıvama gelecek allahın izniyle bu akşamın yıldızları kesinlikle aykut ve Ahmet şahin, Ahmet şahin neymiş ya kale sıkıntıda değil artık yaslanın arkanıza bende yazdım çizidm ama adam yaşını göstemiyo abi o kadar esnekki vallah 25 : ) 2 tane anıl eder şu haliyle aman nazar değmesin, o kısa alandaki paslar istediğimiz zaman oyunu daraltma açık alana yayılma kafayı yicem Giresuna Antalya kampı yaramış, mert oynasın bence oynadıkça çok daha iyi olacak, darısı boluya...
Hee bu arada maçı anlatan spikerden tutta, emre "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"inden arııı alayına KOYDUK hazımsız "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".

Ahmet Sahin'i eskiden beri kaleciligini beginirim. Yillanmis sarap misali, kaleye guven+tecrube geldi.
Dikkat ettiyseniz toplari da cok iyi oyuna soktu.

Aykut Demir için de aynisini diyebilirim.

Ama en onemlisi takim olarak cok iyiydik. Hocamizin degerini bilelim. Butun aksiliklere ragmen turu gectik.

Baskan Bozbag artik mazaret yok. Firsat bu firsat yap artik olumcul hamleyi, FINISH HIM!  Big Grin
17-01-2018, 22:30
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)