24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
24-02-2018, 21:47,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
(24-02-2018, 21:41)bulancak28 Wrote:
(24-02-2018, 21:34)Semih Karahan Wrote:
(24-02-2018, 21:31)123456 Wrote: Zaten mevcut takım sağolsun tat vermediginden nostalji kuşağına çevirdik burayı.  Big Grin

ama eskiden öylemiydi ya . gençer ramazan sal ikilisi nasıldı ama . öyle ikili gelmedi . aykut özgür olurdu özgürü gönderdiler.

Biraz da özlem var o günlere ya. Çok siyasete girmeyeyim şimdi, ama genel olarak ülkenin durumu daha iyiydi, insanlar daha mutluydu, takım kendi halinde kavrulurdu, biz de öyle. Ramazan Sal-Gençer direk top geçer adam geçmez. Benim en sevdiğim ikili ama Selim Akbulut - Özgür Yılmaz ikilisiydi. Zaten 13-14 sezonu açık ara en sevindiğim sezondur. 

Balıkesirli bir arkadaş var bizim işte, geçen bahsi açıldı bizim o 2 yıl önceki meşhur son maçı konuşuyoruz. İstanbul'dan 15 saat yol gitmiştim sırf maç için. Maratondaydım. Son dakika golü yedik, herkes kahrolmuş. Ben de elimde telefon bir baktım trabzon 1 balıkesir 1. Bağırdım tüm stada "ula gol oldu gol" herkes sevindi tekrar. 10 saniye sonrası malum, dilaver güçlü :Big Grin 

Valla şu karadenizde kanser varsa iki sebebi var bir çernobil diğeri giresun Big Grin

evet selimde çok iyiydi ama onur o sene sağ bek mi oynuyordu . onurda vardı kadroda . berkanda vardı. ama cidden o senelerde daha böyle tatlıydı lig. dspor yayınlardı sonra trt ye geçti herkes rahatladı. millet futbol izliyordu. trt çünkü sahipleniyordu. yahu bizim şu lige yatırım yapılsa cidden iş var. adamlar ingiletere bilmem kaçıncı lige yatırım yapıyorlarda. bizde olsa hele abooov. ama işte siyaset :Sad harbiden girmeyelim
Reply

Messages In This Thread
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - by Semih Karahan - 24-02-2018, 21:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)