Poll: Metin Diyadin 'in yeniden gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
You do not have permission to vote in this poll.
Doğru Tercih.Gitmemesi gerekiyordu.
96.15%
25 96.15%
Yanlış Karar.Başkası gelebilirdi.
3.85%
1 3.85%
Total 26 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
27-02-2018, 19:03, (This post was last modified: 27-02-2018, 19:05 by maicon_28.)
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
Burada Metin Diyadin, Berkan ve Özgür'ü gönderdi diye algı yapılırken, yönetim kurulu kararıyla gönderildiğini dile getirmiştik..
Recep'in kadro dışı kalması da yönetim kararıydı.
Metin diyadin sadece caner ile ilgili karar verdi. O da sadece 18 kişilik kadroya almamak, kadro dışı kadar ağır değil..

"Samsunspor maçında golü kaçırdıktan sonra Mehmet Akyüz’ü Giresun’da maça çıktığında daha top ayağına değmeden bütün tribün yuhalamaya başladı. Mehmet Akyüz bugün başka yerde, Allah yolunu izini açık etsin. Bugün iki gol atınca Mehmet Akyüz konuşulmaya başlanıldı. Beş senedir benle beraber olanlar kulübede otururken golde ayağa kalkmayacak, ben o adamı Giresunspor’dan göndermeyeceğim.(Berkan - Özgür) Giresunspor’un formasını yere atan adamı ben buradan göndermeyeceğim. (Canberk) Bunlar yanlışsa ben doğru yapmaya devam edeceğim. "

Akyüz 2 maçta bomboş kaleye kaçırdı, takımı resmen sabote etti. Kendini takımdan üstün gördü. O zaman gönderildiğinde de demiştim, son hafta Denizli'de 2 gol atınca da fikrim değişmedi. İsterse 50 gol atsın, Akyüz gibi adam yaramaz..

Bozbağ son kararı vermeden bu kulüpten aşçı, güvenlik görevlisi bile gitmez.

Neyse gelelim olayın diğer boyutuna, tamam başkan bunları yaptın iyi güzel de, yerlerine neden oyuncu almadın 250 tane sağ açık aldın, onu söyle..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da - by maicon_28 - 27-02-2018, 19:03

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)