28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
18-03-2018, 13:58,
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
(18-03-2018, 13:49)Semih Karahan Wrote:
(18-03-2018, 13:48)bulancak28 Wrote: Onur Demir 3.ligden öteye gidemez.
vallaha gidemez ya. birde ben savundum bu vatandaşı :Sad adam hiç mi ilerlemez. ikinci golde bariz hatan var. bir tane net gol pozisyonuna sebep oldu şimdi de top çıkartırken sarı kart gör ayıp .
emrah kiraz vardı emre karaman vardı bunlar pırıl pırıldı sonra noldu diyarbekir sarıyer dolandılar. emrah biraz bursaya gitmenin ekmeğini yedi iş yaptıda sonra noldu kendini geliştirmezsen oynayamazsın kardesim

Onur'un kapasitesi belliydi zaten geçen sene de hatalar yapıyordu ama idare ediyordu. Fakat şu an tanınamaz halde. İyice salmış kendini kafasında takımı bitirmiş. Özgür ve Berkan'ın gidişinin de etkili olduğunu düşünüyorum bunda.
Metin Hoca'ya açık çağrı: Belli ki play off falan olmayacak ki zaten çoğunlukta öyle bir beklenti de yoktu. Antep dışında iki maç daha alsak ligde kalmamıza yeter diye düşünüyorum. Bundan sonraki maçlarımızı uşaklarla, altyapıdan arkadaşlarla, Hakanlarla Mert Örneklerle oynayalım. Eminim ki bundan daha kötü bir futbol izlemeyiz. Önümüzdeki sezon şu takımda tutulacak adam sayısı maksimum 3'tür.
Reply

Messages In This Thread
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz - by bulancak28 - 18-03-2018, 13:58

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)