3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor
26-08-2018, 13:37,
RE: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor
(25-08-2018, 21:22)maicon_28 Wrote: takım olağanüstü süper oynamıyor. Vasat oynuyor

Hele geçen seneki 8 haftalık Giresunspor'un yanında oyun anlamında çok kötü kalıyoruz. Gerçi geçen seneki bahsettiğim dönemdeki takım lig tarihinde gördüğüm en iyi 3-5 oyundan biriydi. Onun önünde 2009 Karabük, 2013 Başakşehir, 2013 balkes, 2016 Yeni Malatya falan gelirdi. Ama kısmet sonu kötü bitti.

Bu sene vasat oynuyoruz 3 te 3 yaptık, inşallah sonu iyi biter

Abi kendi görüşün tabi ki saygı duyuyorum da, bana göre geçen sene de öyle çok süper oynamıyorduk. Tamam şimdikine göre bir tık daha derli toplu başlamıştık ama sonuca gidemiyorduk. Yani baştan sonra domine ederek kazandığımız bi Eskişehir maçı vardı içeride, bir de İstanbul maçı. Bir de Ümraniye'yi söyleyebilirim belki, orada da Korkishko'nun beceriksizliği ve hakem yüzünden puan kaybetmiştik.
İlk maçta Bolu çok fırsat kaçırmıştı, 2-3 yapabilirlerdi. Adana uzun süre 10 kişi oynamıştı, 2 golü son dakikada bulmuştuk. Denizli maçı keza öyle, çok ahım şahım bir futbol yoktu, son dakikada attık. Elazığ maçında iki takım da futbol oynamadı. Gaziantep'te Allah yardım etti 1 puan çıkardık.  Defansımız ve orta sahamız iyiydi ama forvet hattımız çok kötüydü. Bu sene tam tersi, defans ve orta saha daha dağınık ama forvet hattı müthiş başladı. Bir şekilde sonuca gidebiliyoruz.
Reply

Messages In This Thread
RE: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor - by bulancak28 - 26-08-2018, 13:37

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)