9.Hafta | İstanbulspor 3-1 Giresunsporumuz
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
RE: 9.Hafta | İstanbulspor - Giresunsporumuz
başta ramazan durdu olmak üzere, abdülaziz solmaz, fevzi özkan, aydın çetin, david solomon abwo, ergün çakır, özgürcan özcan, evren avşar, eser altın, alattin tosun, alanya maçında ağlayan berk ismail ünsal, çağrı ortakaya, hasan üçüncü hatta ünal odabaş'ın hepsi haklarını helal etsin. yetenek yüzünden çok sövdük saydık kendilerine ama ciğerden oynarlardı, hırslılardı, kabul etmezlerdi yenilgiyi, gerekirse çirkefleşirlerdi, fark yemiş halleriyle bile çırpınırlardı, ama bu akş"Lüften argo kelimeler kullanmayınız"i takım 1-0 öndeyken yenilgiyi kabul etti. sokayım böyle işe...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
21-10-2018, 21:37
Website Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
ilk 25 dk dan sonra Gİresun yokları oynuyor alacağımız maçı veriyoruz tarihi fark yiyecektik nerdeyse, verilmeyen net penaltı var hee sen golden sonra bu kadar baskı yiyorsan sıkıntı var demektir hüseyin hoca bence iyi tercih neler yapar bilinmez ama ligde rahat kalırız ...
Başkentten !
21-10-2018, 21:37
Reply
kerasus Online
Posting Freak

Threads: 5
hiçbir şekilde ilk 2 ihtimali olmayan şu kadroyla 5. sıradayız diye hocayı yollaması kimse kusura bakmasın ama taraftarla başşak geçmek anlamına gelir zaten. zaten ligin ortalama üstü bir hocasıyla çalışıyorduk. yine ortalama üstü ama bu sefer kaşar bi hoca getirdik. maçtan önde demiştim, bu hafta kazansak haftaya yenilip oturacaktık dötümüzün üstüne. çünkü bu takımın hedefi yok. bunu futbolcularda biliyor gelen hocada.
21-10-2018, 21:40
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
En başından beri hatta senelerdir söylüyorum Giresunsporda sorun her zaman defans oldu ve olmaya devam ediyor. Son dakikada yenilen goller, amatör takım gibi yenilen goller, dağınık defans görüntüsü hep bunların ispatı.
Bu takımda hiç taş gibi dediğimiz geri 4’lü olmadı. Her zaman bir bölge ya da daha fazlası eksik kaldı.
1-0 skorlarla bu ligde şampiyon olunuyor. Bunu da defansı iyi yapan takımlar yapıyor.

Neyse bu sene de çöp. Bozbağ belediye başkanı olsa da kurtulsak artık.
21-10-2018, 21:41
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
(21-10-2018, 21:41)Yaglidereli Wrote: En başından beri hatta senelerdir söylüyorum Giresunsporda sorun her zaman defans oldu ve olmaya devam ediyor. Son dakikada yenilen goller, amatör takım gibi yenilen goller, dağınık defans görüntüsü hep bunların ispatı.
Bu takımda hiç taş gibi dediğimiz geri 4’lü olmadı. Her zaman bir bölge ya da daha fazlası eksik kaldı.
1-0 skorlarla bu ligde şampiyon olunuyor. Bunu da defansı iyi yapan takımlar yapıyor.

Neyse bu sene de çöp. Bozbağ belediye başkanı olsa da kurtulsak artık.
Bu maç sadece kötü defansta açıklanamaz. Defansın kötü, eyvallah, bolca pozisyon verdik ona da eyvallah ama arkadaş bir tane sut olur lan bir saat boyunca, rakipte kaleci olmasa da skor değişmezdi ki...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
21-10-2018, 21:46
Website Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
özeti şimdi izledim .. ofsayt yok gibi. özette ikinciyi göstermiyor zaten üstü kapansın diye. miray kağan'a helal olsun. sangare geldiğinde bu çocuğu nasıl keseceğiz. yaklaşık 3 maçtır ferhat'ı seziyorum dikkat ediyorum. evet sene başında sol stoper diye iyi dedik ama harbi bomba. bu maçı o vermiş zaten. ha bu arada bu takımdan bir cacık olmaz reis oynadıkça. olumlu bir hareketi yok. aykut sakatlandı mı bilmiyorum ama savaş'ta allaha emanet bi pozisyonda kendisine takılıp düşüyor falan işimiz iş. emre uruç şu formu bi yakalasa da alsa şu sağ beki. uğur arslanda stoper oynasa. adam harbi joker. tamam bekte kötü ama en azından iş yapıyor. şu orta sahaya landel ve ildizden birisini koymuyorsan şüphe ederim. kürşad varsa husmani yoktur husmani varsa kürşad yoktur. ikiside top çıkartan orta saha . kürşad biraz daha çok açık kapatıyor ama husmani de o kadarını yapar bence . gerçi husmani de benim gözümde soru işareti. şu takımı kanatlar taşır başka birşey beklemeyin. başkan'da artık taraftarın gazını almalı. çünkü iyiye gitmiyor durum. keşke hakan hoca olsaydı da laf söylemeye hakkımız olmasaydı. kalpar iyi para kaldırmıştır ve skinde olmaz bu durum . hadi hayırlısı.
21-10-2018, 22:38
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Karabük’ten arkadaş mesaj attı. Abi bi an önce sizinle maç yapsak da 3 puan alsak diyor. Resmen tşak oğlanı olduk Monako Angry
(This post was last modified: 21-10-2018, 23:12 by kral1234.)
21-10-2018, 23:12
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
RE: 9.Hafta | İstanbulspor 3-1 Giresunsporumuz
Verdiğim doğru karardan dolayı kendimi tebrik ediyorum.Maçı izlemedim.Rahatım.
Maç yorumunda yaptığım doğru tahminden dolayı da kendimi ayrıca kutluyorum.Bugüne kadar aksini pek görmedik çünkü.
Bu takım yüz güldürmez.
Gö.te g.öt demeyi seçin.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
21-10-2018, 23:52
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
kalpar birde üstüne üstlük reisi savunmuş ulan miray kağan'ı çıkartıyorsun da neden reis i çıkartmıyorsun. bunamış galiba.
22-10-2018, 00:01
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Metin diyadini bende çok eleştirdim ama bizim takımın bu seneki sorunu hoca değil oyuncu grubu, bu oyuncu grubunu kim bir araya getirdiyse suçlu odur, onlarda kendini biliyor ama burası türkiye sonuç ne olursa olsun yönetim değil hoca suçludur.Bu sene bütçemizi aşmasın diye transferde veremediğimiz milyonlar yine hocalara gidecek anlaşılan bakalım hüseyin kalpar kaç hafta dayanacak..
22-10-2018, 02:17
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)