13. Hafta Denizlispor-Giresunspor
25-11-2018, 20:17,
RE: 13. Hafta Denizlispor-Giresunspor
(25-11-2018, 15:24)kral1234 Wrote: Yalnız abi adamlar ne bilenmiş Ziya mehmet Akyüz falan. Keza Adana’daki eleman da son dk baya bi delirmişti. Adamlara ne yapıldıysa burda

Geçen sene Özgürcan Ads'ye gol attıktan sonra sevinmemişti. Bize de gol attı, gayet sevindi. Ads'de de 1 yıl durdu, bizde de. Urfa'da Abdülaziz gol attığında o da sevinmişti. Bir tek bu sene Recep'i hatırlıyorum, golden sonra sevinmeyen. Onun harici hepsi çıldırdı. Adamları silah zoruyla mı oynatıyoruz acaba? 

Hakem mevzusunu niye bu kadar ısrarla söylüyorum biliyor musunuz?

Bakın takımı asla savunmuyorum. Volkan Okumak haricinde takımı at çöpe gitsin. 

Amaaaaa, o kulübün başındaki zat sürekli diyor ya, Giresunspor'un hakkını kimseye yedirmem diye. Hadi buyur, yedirme o zaman! Sen bu takımın başkanı değil misin? Sen kulüpler birliği başkanı değil misin? Ulan çık yumruğunu masaya vur yalandan bari gazımızı al ya. Bu sessizliğe işte ben gıcık oluyorum. Ulan bu takımın senin dönemindeki kaçıncı hakem yüzünden yenilişi? 

Taraftar olarak zaten bitmişiz okeye dönüyoruz. Gık demeye halimiz yok. Kral doğru söylüyor, kalkıp da uğur aslanı, ozan canı, seryi, muhammed reisi izlemeye gitmez insanlar, ben de olsam ben de gitmem. İşte bu şu demek oluyor:  Giresunspor an itibariyle sahipsizdir! Ne takım, ne taraftar, ne de başkan bu kulübü iplemiyor. 

Eskiden borçluyduk harçlıydık ama mutluyduk be. Bozbağ o mutluluğu elimizden aldı.
Reply

Messages In This Thread
RE: 13. Hafta Denizlispor-Giresunspor - by bulancak28 - 25-11-2018, 20:17

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)