RE: Yönetim İstifa etmeli mi ? (ANKET)
Ömer Ulkunun gelmesi için Osman Çırak'a operasyon çekilmişti bir nevi. O yüzden Osman Çırak için 3. Lig dönemini baz alıyorum. Osman Cirakin yardımcısı Ali Akdağ gazi caddesinde dövülmüştü . Sonra Olgun Pekerin desteklediği Ömer Ülkü geldi is başına.Olgun Peker ile Omer ülkü o alaka.Ondan sonra Ömer Ülkü 3 4 transfer yaptı yapmasınada öyle ligde tutacak transfer yapmadı. Ferdi Başoda, Tufan Esin , Soner Şahin transferleri yapıldı. 3 u toplasan 15 maça çıkmamıştır.
Ek olarak Ömer Ulkunun kovduğu 3 Brezilyalı var ayrıca. Bunlar Isael Bergamim ve Boka. Fena da oyuncular değildi bunlar hele Isael bizden sonra Nacional ve Krosnadar gibi iyi takımlarda oynadı. Bunlar neden kovuldu? Faruk Korkmaz getirdiği için mi ?
Onun üstüne Alparslan Yılmaz Olgun Peker gerginliği yüzünden koca Giresunspor başkanı yine bu dönem dayak yemişti. Evet o Uğur Demirok ile anlaşılmıştı fakat o Uğur kendi takımımda dahi 2 3 maça zor çıkmıştı bir önceki sezon. Akhisar da hamza hamzaoglu ile büyük çıkış yaşadı.
Ben Giresunsporun Kurtlar Vadisi Giresun dönemine geri dönmesini istemiyorum. Koca şehirde Osman Çırak, Ömer Ulkuden başka adam yok mu ?
|