14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK
03-12-2018, 21:33,
RE: 14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK
(03-12-2018, 21:09)kerasus Wrote: ya şimdi benim kafam karıştı, bizim klüpte teknik direktörün transferde sözü geçiyor mu geçmiyormu bi anlayalım. metin hocanın transferde sözü geçiyorsa ve dale ile m.akyüzü yollayıp yerine forvet transferi istemiyorsa akli dengesinden şüphe ederim. en acilinden teknik direktörlük lisansı yırtılıp seyirci olarak bile stadlara sokulmamalı bu futbol cahili adam. hadi metin hoca deli dedik geçtik, bir tane hoca bile adam akıllı bi forvet istemedimi hiç bu takımda? nasıl oluyor benim aklım almadı vallahi. benim bildiğim bozbağ bilmişlik yapıp transferi kendisi yapıyor ucuza kaçmak için. ama burada aksi iddia edilince şaşırdım doğrusu. vay anasını ya iyi dediğimiz metin hoca meğer akli dengesi yerinde olmayan bi manyakmış. geçen sene devre arası forvet istememesinin başka açıklaması olamaz çünkü.

yine algı yapılıyor. Herhangi bir dayanak yok Muhammet Reis'i devre arasında istediğine dair ama olsun Trabzonlu

ama diğer tezin dayanakları var. Başkanın bizzat kendi açıklaması. Transferi hocaya bırakırsak işimiz zor. %90 transferleri biz yapıyoruz %10 hocaya söz hakkı tanıyoruz dedi. Bu da transfer döneminde 2-3 oyuncuya tekabül ediyor

Hatırlarsan en net örnek full kadroyu yönetim kurmuştu, Mehmet Birinci içinde Sarıyerden Barış Bakır alınmıştı.

Mustafa Kaplan döneminde 2-3 tane Gençlerden falan tercih hakkı sunulmuştu. Hacettepede Gökhan Çakır vs
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: 14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK - by maicon_28 - 03-12-2018, 21:33

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)