2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
06-01-2019, 23:48,
RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
(06-01-2019, 22:19)mvsr Wrote: Ücreti ne kadar olduğunu bilmesek de o topraklara Giresunspor’dan Dodo’da transfer yaptı.Boluspor’da o fiyatlara satabilirdi.
Federasyonumuz boş boş işler ile uğraştığı için 1. ligi pazarlayamıyor.Avrupa’nın birçok bir alt ligleri hep göz önünde.
Ülke medyası zaten evlere şenlik.Tam bir İstanbul medyası.Başka takım yok.Maç sonunu haber olsun diye nette kadro-dakika ile verip geçiyorlar.TVlere girmiyorum bile.

evet ligin pazarlamasını yapmak, lige değer katmak çok önemli bişey ama bizim federasyonda o vizyon yok. oyuncunun takımın değer kazanmasından ziyade şunun içinde çok önemli, takımlar sırf dünya gözüyla bi süper lig görmek için varını yoğunu harcayıp geleceğini karartıyor resmen. çünkü bu ligde olmak bi b..ka yaramıyor tabi, futbol sadece süper ligden ibaret olduğu için birçok takım bu uğurda kapanma noktasına geldi. şu liginde bi değeri olsa eminim bu derece gözünü karartmazlar süper lig görmek için. kıyaslamak abes belki ama örnek vermek gerekirse ingiltere de her ligin kendince bi değeri var. premier lig championchip vs vs. bu haliyle birçok takımın en önemli gelir kaynağı siyasilerden gelecek yardımlar. bunun içinde bozbağ örneği gibi onlara gebe kalıyosun, iyi geçinmeye çalışmak zorundasın. kısacası bu liginde bi albenisi olsa ve süper lig olmazsa olmazı olmamalı takımlar için.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. - by kerasus - 06-01-2019, 23:48

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)