22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz
17-02-2019, 23:28,
RE: 22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz
21/11 isabetli şut ile maç kaybetmek gerçekten büyük iş takımı tebrik etmek lazım.Tek tesellim Afyonun bizden daha beter olması bugün belki skor olarak kazandılar ama maçı biz kendi elimizle verdik onlar kazanmadı sağolsun oyuncularımız poziyonları cömertce harcayıp alın sizin olsun dediler.
Kemal hocaya da birşeyler söylemeden geçemeyeceğim hocam saçların gözlerinimi kapıyor da sahada olup biteni göremiyorsun? Ümraniye maçını hiçmi izlemedin de şu maça hala Savaş-Bahadır-Muhammed ile başlıyorsun, Anılın kaç maçtır hatalı çıkışlarını hiçmi görmüyorsun abi ben anlamıyorum bir oyuncu formsuzdur kötü oynar daha verim alabileceğin birini denersin olur biter bizde tam tersi kötü oynayan adamda inatla ısrar ediliyor.
Bugün Landel-Tevfik-Aykut-Orhan-Tanase hariç diğerlerinin değişme vakti geldiğini sanırım hoca anlamıştır diye ümit ediyorum.Cyriac'i de beğendim gol atmaktan ziyade attırmayı seven bir oyuncu ilerleyen zamanlarda Skrbic-Adama Ba-Renan gibi oyuncuların da katılmasıyla daha verimli olabilir ama 6 puanlık maçı kaybettikten sonra hiçbir anlamı yok benim için.
Artık bu hazır olmayı bekleyen oyuncular da kendine gelsin bir zahmet lig bitiyor ya hazır olun ya s..... .olup gidin.
Reply

Messages In This Thread
RE: 22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz - by cotanak88 - 17-02-2019, 23:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)