33.Hafta | Hatayspor-Giresunsporumuz
12-05-2019, 18:58,
RE: 33.Hafta | Hatayspor-Giresunsporumuz
(12-05-2019, 18:47)heyulaanil28 Wrote: Bırakın Adana Demir'i Ümit Özat falan boş işler bunlar tır şoförü muamelesi yaptığımız adam Yücel İldiz Denizli'yi süper lige çıkardı Abdülkerim burada sövüyorduk Denizli'nin defansta bel kemiği yine Mehmet Akyüz gol makinesi kesiliyor biz kendimize bakalım beğenmediğimiz hocalar sövdüğümüz futbolcular kral olup Süper Lige çıkıyor biz debelenmekten başka birşey yapmıyoruz.

Yücel hocaya kim tır şoförü muamelesi yaptı bizde ya, ben kendimi bildim bileli hoca buralara oynar zaten. Ha bizdeyken eleştirmişizdir belki ama o sezonun en büyük şanssızlığı Eskişehir ile eşleşmekti. Ve çoğu insan hocayla devam edilsin düşüncesindeydi, hoca bunu kabul etmedi. Mehmet Akyüz'ün gönderilmesi tamamen yönetim hatası bana göre. Abdulkerim de iyi futbolcu gerçekten tam bu ligin futbolcusu ama geçen sene devre arasından sonra yaşadıklarımız malum. İster istemez oyuncu performansı da etkileniyor. Bunların hepsini şanssızlıkla açıklamak mümkün değil tabi ama cidden bu konularda çok pişman olduğumuz durum yaşanıyor.
Reply

Messages In This Thread
RE: 33.Hafta | Hatayspor-Giresunsporumuz - by stantheman05 - 12-05-2019, 18:58

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)