2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
31-05-2019, 00:59, (This post was last modified: 31-05-2019, 01:00 by turkuaz_0628.)
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
(30-05-2019, 16:18)bulancak28 Wrote: Hocam ben Akhisar toparlanır direk yürür diye düşünüyorum, bu sene saçma hoca tercihleri ve başkanının belediyeye oynaması nedeniyle tökezlediler. Ama Avrupa ligi ve kupadan dünya para kaldırdılar, hele bir de eskaza süper kupayı da kazanırlarsa direk yürürler ki hali hazırda borcu yok diye biliyorum.

erşey pozitif değil negatif.
--Kötü bir şekilde küme düştük.
--Taraftar baskısı olmaması daha iyi midir tartışırız.
--Akhisar'da kulüp başkanımız, 3 döneme takılan Hızlı'nın yerine Cumhur İttifakı Bld. Başkan Adayı oldu ve kulübe dava açan ve kazanan BŞB Başkanı ve Manisaspor eski Başkanı(Cengiz Ergün) ile propaganda yaptı, sonuç: CHP ezici üstünlükle aldı. Kim geldi, AKP dönemi öncesi eski Akhisar Bld. Başkanının oğlu. Bu başkan, 70 çalışanının Akhisarspor çalışanı olduğunu açıkladı. Yeni başkandan daha neler duyacağım bilmiyorum ama durum bu.
--Maddi açıdan musluk kesilir. Keskinoğlu Konkordato, Ramiz öldü. Belediye CHP, kulüp AKP. Öyle bakıp çıkmak için para lazım, Akhisarspor'un çok yabancısı, sözleşmeli yabancısı var. Kolay değil.

TD DE BİR AKHİSARLI PAYLAŞMIŞ

osmanlı, akhisar eskişehir kAFADAN 1-0 GERİDELER 
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by turkuaz_0628 - 31-05-2019, 00:59

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)