2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
03-06-2019, 23:26, (This post was last modified: 03-06-2019, 23:30 by kerasus. Edit Reason: ekleme )
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
(03-06-2019, 19:23)semiko Wrote: gençler taraftarı iboyu zaten sevmiyordu ki. ilk ibo kariyerinde hep karşı durmuşlardı. ibo'nun özattan tek farkı biraz daha edepli olması.

beşiktaşlılarda vakti zamanında şenol güneşe bayılmıyordu tabiki ama kendilerine şampiyonluk yaşatınca nasıl bir kahraman oldu? ve son 2 sene şampiyon olamayınca bir kısmı ise nasıl sövmeye başladı..  hatta devre arası transferi gündeme geldiğinde bile büyük tepki gösterdikleri burak yılmazı bile nasıl alkışladılar? bu örnekler her takım ve taraftar için çoğaltılabilir. mesela bizde de mehmet birinci alerjisi olan çok kişi var ama şampiyon olunca kimse ağzını açamadı. demek istediğim ortada bir başarı varsa taraftar ister istemez sahiplenir. ama işte bi önceki mesajımda anlatmak istediğim oydu işte.. ibrahim için bir başarı söz konusu değildi zaten ve zaten sevmeyen taraftar yine sevmiyor. lider aldığı takımla ligi 2. sırada tamamladı. peki aynı taraftar erkan sözeriyi neden seviyor? tipinden dolayı değil heralde. yada çok üstün ve ulaşılamayacak başarılar elde ettiği için değil. gelen gideni arattı ve değeri anlaşıldı aslında. erkan hoca zaten çok iyi yere getirmişti takımı ve son haftalarda kötü sonuçlar alsa da geriye kötü bir takım bırakmadı. yerine gelen ibo ise daha iyisini yapamayınca kıymeti anlaşıldı kısacası.

edit.. ekleme;
ilk kez bize geldiği sırada bende çok karşıydım erkan hocaya. sebebi ise mehmet hoca bana göre elindeki kadroyla yapabileceğinin en iyisini yapıyordu. çok iyi futbol oynamamıza rağmen skora yansıtamıyorduk ki oda kadroyla alakalıydı kesinlikle. kısacası haksızlık yapıldığını düşünüyordum. ama çok karşı çıktığım erkan hoca geldi ve beni yanılttı, güzel futbolu skora da yansıtınca baya ivme yakaladık sayesinde. bozbağ engellemese o sene dahi play off zorlayabilirdik. ve şimdi ise çok seviyorum, her seferinde başarılı yönetiminden dolayı.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by kerasus - 03-06-2019, 23:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)