2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
04-06-2019, 17:31,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
(04-06-2019, 13:24)kerasus Wrote: defansif oynatma olayıda bence biraz haddini bilerek oynamakla alakalı. güzel oyun demek her maç paldır küldür saldırmak demek değildir. e bizim kadro herzaman ama herzaman lig ortalamasının bile altında olduğundan, çoğu maçta bizden çok kuvvetli takımlarla oynadığı için haddini biliyor nasıl oynaması gerektiğini yani. ha bu arada defansı da nasıl olması gerekiyorsa öyle yapıyor. savunma anlayışı ceza sahasına dizilip gelen topu dan dun uzaklaştırcam diye rakibe verip tekrar ceza sahasında beklemekten ibaret değil, genel türk futbolu anlayışının aksine. belkide benim doğru bulduğum bi tarzı olduğu için seviyorum ben hocayı. metin hocayı da aynı sebepten yeri çok ayrıdır mesela.

örnek: düştüğümüz sene erhan altın da özellikle deplasmanlarda savunma yaptırırdı. ama o nasıl bi savunma? ekran başında bildiğimiz tüm duaları okurduk, gol yemediğimiz her saniye büyük bir şanstı o futbol anlayışıyla. defansif oynamanında bir adabı var yahu.

konya 90+15 erdinç yavuz Sad
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by semiko - 04-06-2019, 17:31

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)