2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
10-07-2019, 02:04,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
Ya zaten pzevngin iddia ettiği gibi başkan menejerle bir olmuş klübü yemek için transfer yapıyor olsaydı drole ve del valle çoktan imzalamış olurdu. Amaç klübü soymak olsa ne diye fiyat pazarlığı yapsınki? nekadar yüksek fiyata imza attırırsa menejer ve başkanda okadar çok nemalanmış olur değilmi? Bukadar fiyat kırmaya çalıştığına göre klübün mali dengesini bozmamak için uğraşıyor demektir.

Bu arada özat ayusuna bukadar kanka olduğuna göre geçen devre arası olup bitenleri de yazsa madem. ADS nin bütün çöplerini bize aldırıp sonra yarı yolda bırakıp ads ye imza atması sadece tesadüfmü? İşin iç yüzünü biliyordur mutlaka, bizleri de aydınlatsa keşke.

Kombine konusuna gelince, zamanında YGBS için kombine alma hayalim vardı, kısmet olmadı. Tek bir maça bile gidemeyecektim muhtemelen ama amaç sırf klübe destek olmaktı karınca kararınca. Ama Giresunspor için asla aklımın ucundan geçmiş değildi şimdiye kadar. Neden? Çünkü basket takımına verdiğim her bir kuruşun nereye gittiğine adım gibi emindim. Oysa futbolda tam tersi idi. Ama şuan başkan inşallah birşeylerin değiştiğini gösteriyor.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by kerasus - 10-07-2019, 02:04

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)