2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
29-07-2019, 11:43,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
(29-07-2019, 11:30)genc28 Wrote: Göğüs reklamı olmayınca formalar çok boş görünüyor.Yeni sezon formasıda almayı düşünüyordum ama hem formada reklam yok hemde 160 lira.Geçen seneki forma 80 tl daha cazip geldi bana

aynen öyle.  koçel reklamı güzel duruyor ancak ben formalarda yapışkan olayına tavım. ilk devrelerdeki formada beyaz arka plan üzerine koçel yazıyordu tüm formanın ambiyansının içine ediyordu. bak store deki çubuklıya çok ciks duruyor valla. bu arada o kalkışma yapan arkadaş bulsun bizi elimizden ne geliyorsa ücretsiz yapmaya razıyım. gerek içerik gerek editleme gerekse de pr falan . abi böyle böyle amatör düşüncelerle kulübü kalkındırabiliriz. yoksa onun bunun adamı yapacakta biz göreceğiz. giresunlu o kadar başarılı genç var ki. adam akıllı bir oluşum olsa federasyon vakıf tarzı (hali hazırda var ancak ben pek faaliyetlerini göremiyorum ) ordan yürüyelim . bu işler birlik beraberlikle olur yoksa uğraş dur
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by semiko - 29-07-2019, 11:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 19 Guest(s)