2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
31-07-2019, 19:09,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
(31-07-2019, 14:46)bulancak28 Wrote:
(31-07-2019, 14:38)cotanak88 Wrote:
(31-07-2019, 13:03)kerasus Wrote: bugünde karaköprü bld ile oynayacakmışız. amaç nedir burada şimdi? bu takıma 10 tane atarsak iyi takımız 3 tane atarsak henüz hazır değiliz mi diycez? neyin göstergesi olacak bu maçtaki performans? hiçbir ölçü olmayacağı gibi sakatlık riskide cabası.
katılıyorum yıllardır şu hazırlık maçlarını organize etmede sıkıntı yaşıyoruz kayaköprüyle maç yapacağına gel bulancak espiyesporla maç yap daha iyi en azından ilçe takımlarıyla kaynaşmış olursun.Büyük takım gibi hareket etmiyoruz git istanbul takımlarıyla maç ayarla 5 ye önemli değil ama dene bakalım belki de yeneceksin onu da yapamıyorsan bu ligin takımlarıyla kendi aranızda kupa maçı yapın ne bilim tuhaf işler yapıyoruz.Hatay maçını ölçü olarak alırsak takımın hucüm anlamında sıkıntısı yok ama bireysel hatalardan yana sıkıntımız var gibi onu da minimum seviyeye getirirsek bu ligte iş yaparız.Ben bu senenin takımını geçen senenin Denizlisporu gibi görüyorum onlarda bir önceki sezon düşme hattındayken mantıklı transferlerle zirveye oynadılar.Ama şehirde inanılmaz bir inanmışlık vardı inşallah bu sene bizde o inancı şehir olarak yakalarız.

Eğer Karaköprü'ye karşı as takımla çıkacaksak dedikleriniz doğru olabilir ama bence bu maçta sahada gençleri göreceğiz.

Yine gereksiz. Kampın birinci önceliği gençleri görmekmi yoksa takımın eksiklerini görüp kaynaşması mı? Gençleri karaköprü maçında değilde, çift kale antrenmanda daha iyi görürsün. hiç olmazsa karşısında 1.ligde mücadele edecek bir takım oluyor. gençleri görmenin yolu, çift kale maçlar başta olmak üzere en çok parlayanları misal hatay ile hazırlık maçında 2-3 tanesini as kadroya alır oynatırsın. orada bizzat rakibine karşı neyapabiliyor hem onu görür hemde takıma uyum sürecini görürsün. ama karaköprü maçında değil.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by kerasus - 31-07-2019, 19:09

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)