1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
17-08-2019, 14:54,
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
(17-08-2019, 13:58)cotanak88 Wrote: Bugün değilde en ağır eleştirileri sezon sonuna saklasak daha iyi olur kanaatimce 1.haftadan bence gerek yok söylediklerine saygı duyuyorum ama tam da şu an yaptığımız gibi yaparsak erkan sözerinin de sonu metin diyadin gibi olacak 7.haftada gönderilecek tam da senin anlattıkların gibi olacak biraz daha sabır bence.

eleştirinin dozu konusunda haklısın. evet yeri geldi sinirle fevri de yazmış olabilirim dünden beri. ama eleştiri mutlaka yapılmalı, yoksa sezon sonu eleştirmek için çok geç olabilir. hatta bugün yeri yerinde yaparsak belki sezon sonu eleştiriye gerek kalmaz, kutlama yaparız. asıl anlatmak istediğim bugün, amaan daha 1. hafta normaldir diyip geçmemeli. çünkü bu takım yıllar sonra ilk kez adam akıllı kamp yaptı. heleki sezonun normal kadrosuyla gerçektende ilk kez. bunun karşılığı ilk haftadan şiir gibi bir futbol olmasa bile, geçen senenin kopyası olmamalıydı. ama tabi tekrarlıyorum, eleştirinin dozu konusunda haklısın. 

şahsen tek umudum erkan sözeri. maç esnasında ilk yorumumda belirttim, sahada erkan sözeri futbolu yok diye. tek beklentim ilerleyen haftalarda erkan sözeri etkisini görebilmek. ki yazında defalarca belirttim, kötü gidişat olsa bile erkan hocaya sezon sonuna kadar şans verilmeli.
Reply

Messages In This Thread
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - by kerasus - 17-08-2019, 14:54

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)