(17-08-2019, 14:54)kerasus Wrote: (17-08-2019, 13:58)cotanak88 Wrote: Bugün değilde en ağır eleştirileri sezon sonuna saklasak daha iyi olur kanaatimce 1.haftadan bence gerek yok söylediklerine saygı duyuyorum ama tam da şu an yaptığımız gibi yaparsak erkan sözerinin de sonu metin diyadin gibi olacak 7.haftada gönderilecek tam da senin anlattıkların gibi olacak biraz daha sabır bence.
eleştirinin dozu konusunda haklısın. evet yeri geldi sinirle fevri de yazmış olabilirim dünden beri. ama eleştiri mutlaka yapılmalı, yoksa sezon sonu eleştirmek için çok geç olabilir. hatta bugün yeri yerinde yaparsak belki sezon sonu eleştiriye gerek kalmaz, kutlama yaparız. asıl anlatmak istediğim bugün, amaan daha 1. hafta normaldir diyip geçmemeli. çünkü bu takım yıllar sonra ilk kez adam akıllı kamp yaptı. heleki sezonun normal kadrosuyla gerçektende ilk kez. bunun karşılığı ilk haftadan şiir gibi bir futbol olmasa bile, geçen senenin kopyası olmamalıydı. ama tabi tekrarlıyorum, eleştirinin dozu konusunda haklısın.
şahsen tek umudum erkan sözeri. maç esnasında ilk yorumumda belirttim, sahada erkan sözeri futbolu yok diye. tek beklentim ilerleyen haftalarda erkan sözeri etkisini görebilmek. ki yazında defalarca belirttim, kötü gidişat olsa bile erkan hocaya sezon sonuna kadar şans verilmeli.
+1967
(17-08-2019, 15:52)kral1234 Wrote: Biz erkan sözeri'yi hep orta sahadaki üstün oyunuyla bilirdik ama orta sahasının bu kadar etkisiz olduğu erkan sözeri'yi çok az hatırlarım. Şunu belirtmek lazım. Şampiyonluk hedefi olan takımın orta sahası mehmet güven ve muhammed reis olmaz olamaz olmamalı.
Bir de takımda kilo problemi var gibi. Reis, tanase, rusescu, del valle, özgürcan'ın bence kilo fazlaları var. Bu kilolarla ilerde hareketli olmak çok zor.
Isimlerin iyi olmaları iyi futbol olacağı anlamına gelmiyor. Örneğin geçen seneki adana demirspor ve gazisehirin ilk 2den çıkması lazımdı. Ya da biraz eskiye gidecek olursak osman çırak döneminde de aynı böyle güzel bir kadro kurmuştuk ama küme düşmekten zor kurtulmuştuk.
Menemende hicbir bk yok. Dünkü attıkları gol binde bir olacak gol. Böyle enteresan goller de hep bizi buluyor zaten. O gol olmasa 0-0 biterdi maç. Böyle sert oynayıp anti futbolla devam ederlrse cok kırmızı yerler. Geldikleri gibi de giderler.
mehmet güven hariç katılıyorum dün bence gayet pozitif futbol oynadı kanatlara çok iyi paslar gönderdi ama top kontrolü sağlayacak adam bulamadık taca gitti,yine bir ara sol taraftan sağ köşe bayrağına bir top atıldı efsane bir pastı kim attı göremedim o pası şöyle bileklerine hakim bir kanat karşılasaydı alır giderdi.Bazen özgüvenden dolayı eksta paslarla kaleye gitmeye çalışıyoruz ortadan hiç çalışmadık mesela neyse bence erkan sözeri gereken tedbirleri alacaktır ama daha öncede dediğim gibi bu takıma 2-3 transfer daha şart.