1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
18-08-2019, 05:18,
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
Normalde dün gece yazacaktım ama anca müsait olabildim bir iki kelimede ben yazmak isterim.Öncelikle özlemişim stadı üniversitenin sürekli maçlarla çakışmasından Ocak ayından beri gidemiyordum maça o bakımdan güzeldi özlemin dinmesi fakat tribün anlamında pek bir şey değişmemiş üzerinde bir ölü toprağı olan maraton(o kalabalığa rağmen) kendini yırtan kapalı tarafı.Takıma gelecek olursak benim kabullenemediğim en büyük olay şu Erkan Hoca 1.5 sene önce Gazişehirle anlaşınca devre arasında ilk gönderdiği topçu Muhammet Reis olmuştu bize gelmişti ben şunu anlamıyorum 1.5 sene önce oyun planına uymadığı için Reisi gönderen sen ama 1.5 sene sonra şampiyonluk senesi dediğin yılda Reisi ilk 11 başlatan sen adamın önüne yürümeye mecali yok hadi tamam geniş kadroda dursun sıkıntılı maçlarda alırsın 75 den sonra bir pas atar falan o amaçla kadroda tutarsın anlarım ama bu adamın ilk 11 başlarsa faydasız olacağını düşünemiyor mu bu hoca benim en saçma bulduğum nokta bu 1.5 senede ne değiştide ilk yolladığın topçu yaşı artınca gözden oldu ki Reis hocanın oyun yapısına bu takımda en ters olan futbolcu hoca 3 tane koşan orta saha sever normalde bir tanesi topla haşır neşir olabilecek diğer ikisi çapa ama bu üçlü en az kişi başı maç içinde 10 km koşacak Reis bence maç içinde 5 km yürümemiştir bile ayrıca orta sahamız cidden çok yaşlı bu orta sahayla elek olursun bu ligde Mehmet Güven iyidi dün kötü değildi ama 3 futbolcuda çok yaşlıydı Landele gelirsekte bu adamı açık olarak oynatacaksak hiç tutmayalım boş yere adam oynayamıyor açıkta bunu görmüyor mu kimse sırf ilk 11 başlatacam diye niye açığa koyarsın bunun mantığı ne yani Rusescu çok ağır dün kaç tane ofsayta yakalandı sayabilen var mı acaba ? Kadro mühendisliğinde eksiklerimiz var bence takımın yaş ortalamasının aşağıya çekilmesi gerek bu şekilde işimiz zor Ahmet İlhanı çok beğendim bu arada muazzam bir mücadele sergiledi onun dışında pozitif artı yazabileceğim bir futbolcu yok pek bu arada Menemen top oynamadı attıkları ilk gol tamamen şanstı golden sonra zaten maç sonuna kadar oyun soğutma çabası içindelerdi yazık oldu oyunu açacak bir orta sahan olmazsa bu şekilde daha çok puan kaybederiz bu arada hakemde çok kötüydü bence son iki sezondur kazanarak başlıyoruz bu sezonda yenilerek başlayalım erkenden havaya girince sonuçların ne olduğunu hep birlikte gördük belki daha hayırlı olmuştur bizim için fakat hatalarımızdan ders çıkarmamız lazım bir tane Türk kaleci bir sağ bek bir 10 numara lazım bu takıma bence acilen bu 3 transfer yapılmalı karalar bağlayacak bir durum yok ama kadro mühendisliğinde hatalar var elimizde imkan varken bunları düzeltmeliyiz
Reply

Messages In This Thread
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - by Giresun28 - 18-08-2019, 05:18

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)