Herkeste reaksiyon var başkan dahi patlıyor

bu iyiye işaret yalnızzzzzzzzz bu maçın tek sorumlusu var erkan sözeri sen birader hatay gibi bi takıma nasıl 1-0 koruma planı ile iknci yarıya çıkarsın ayıp yahu sen şampiyonluk kovamaya çalışan takımsın bu ne yapma hoca yapma yanarız gelelim rusescu o kadar şaşırtıyorki beni futbola çok uzak kalmış gibi toplayabilirmi bilinmez çok yanıldım rusescuda, kaleciler çok sıkıntılı olmaz lüften adriano gönderilsin boşta kalan bi kaleci bulunsun acil hemde çok ben kayacan geri gelsin demiştim adam erzurumla anlaştı neyse diğer aksayan mehmet güven olmaz bu topçu ile de lig bitmez, takımdaki fiziki eksiklik nedir kondisyoner nerde belediye plajında koştursun sabah akşam bak ne iyi oluyorlar adam bittim dedi resmen bu utanç kondisyonere yeter sanırım, ahmet ilhan, numan, bekir, del valle, ilk maçı olmasına rağmen limbombe takımda iyi olanlar özgürcan son 15-20 dk golcusü tipik oda verimli olacak.
Başkan bu kadar sahada yer alıp kendisini göstermemeli bence özelikle herkes farketmiş erkan sözeri bile itekleyip sen geç yapması olmadı amatörce oldu, geç kalınmadan acilen bir kaleci başta olmak üzre en az 4 transfere daha ihtiyaç var.