2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
16-09-2019, 23:01,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
Tee 2 sene evvel Metin Hoca gelip takımı toparladığında avatarıma onu koymuştum. Sonra bir anlık sinirle kaldırmıştım. Geçen senede o iğrenç sezonda bizi kümede bıraktığı için sözeriyi koydum. Kendisiyle aynı değeri verdiğim için Metin Hoca'nın şahsından özür dilerim.
Ayrılık sinyalini verir vermez erzuruma gideceğinden emindim, hiç şaşırmadım. Artık üzülemiyorum yani sinir uçlarım donmuş gibi tepki veremiyorum geçen sene ümit bu sene erkan. Kulübün itibarı yerlerde paspas olmuş. Yönetimden hiçbir şey beklemiyordum hala daha beklemiyorum, transferlerin tamamının erkan sözerinin demesi üzerine alındığı belliydi zaten bizim yönetimin futbolla falan alakası yok. Hoca menajer gelip sacit erene "başkanım sana oyuncu bulduk" diyordur, sacit eren de "tamam alalım" diyip kahvede galatasaray maçı izlemeye devam ediyordur yani. Kulübü sahiplenen yok. Oyuncular geldiğinde hepimiz sevindik, iyi takım kuruyoruz dedik, şu takımı bir tane sahiplenen oyuncu yok, yenilgiyi kabullenmeyip çıkıp savaşacak oyuncu yok. Söyleyin yani bu saatten sonra fuat çapa gelse nolur, birinci gelse nolur, mourinho gelse nolur. Zihniyet değişmedikçe, yalavu'nun dediği gibi Ahmet Ağaoğlu kıvamında harbi Giresunsporlu biri gelip de bu kulübü sahiplenmedikçe biz 40 yıl daha çıkamayız. Ama maalesef o da yakın gelecekte olacak gibi gözükmüyor. Olan bizlere, işini gücünü bırakıp deplasmanlara gidenlere, akşam vardiyalarında gizlice maçı takip edenlere oluyor. Yazık!
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by bulancak28 - 16-09-2019, 23:01

Forum Jump:

Users browsing this thread: 12 Guest(s)