2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
18-09-2019, 22:37,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
Ne yazsam ne desem bilemedim ümit ayısının madiğinden sonra erkanınki sarstı bu kadar ucuz olmamalı bu işler anlatılan şeyler iğrenç işler bizde masum köylü havasında inandık düzelir düzelir takım alsın 2 maçı savunduk gerçi bakıcaz kim oynamıyor ya da oynatmamış ! gerçi hakan kutlu ile bu anlaşılırmı muamma hoca olarak çok hafif kalır bu kadroya umarım yine yanılan biz oluruz.

Bu sene en çok duyulan şey bu takım bu borçla düşer, deneyecektik yıllardır beklenilen şeyi ama bu şekilde değil çok acil başkan sacit ortaya çıkıp açıklaması lazım bu işleri, bu kadar hatalı yönetim olamaz çocuk işine döndü 4 maçta erkan gitti 8..hafta başkan olağanüstü kurul ile gidiyorum demesin.

Ümit teke defolsun bu kulüpten ilk önce başkanada ders olsun dicemde hakan kutluyu gördükten sonra diyeceğiz bu gidişle .....

Yazık koca bir yazık nasıl ki ümit ayısı günyüzü göremedi ise erkan beyde görecektir en yakın zmanda ...
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by turkuaz_0628 - 18-09-2019, 22:37

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)