ZTK. 3. Tur Görelespor - Giresunspor
25-09-2019, 16:15, (This post was last modified: 25-09-2019, 17:26 by bulancak28.)
RE: ZTK. 3. Tur Görelespor - Giresunspor
(25-09-2019, 15:51)maicon_28 Wrote: ben bu takım düşmemeye oynar dediğimde abarttığımı düşünenler vardı. Seri galibiyetlerle şampiyonluk, playoff kovalanabilir deniyordu.

İddiamı geliştiriyorum, radikal kararlar alınmazsa bu takım ligi 17.bitirir

Dayı bizimkiler maça asılmadı. O 2 penaltı her şeyi açıklıyor bana göre. Durup dururken yaptılar ikisini de. 

Bu turda gelecek başarının bizim için bir anlamı yok zaten Hakan Kutlu zaten demişti salıcaz diye. Giresun'dan çıkmadan, ekstra seyahat falan etmeden, sakatlık falan yaşamadan bitirdiler işte işi. Görele'nin de bu şekilde önü açılmış oldu. Bir sonraki turda olası bir zaferde hem para kaldırır hem de  reklamını yapar. 

Üstüne üstlük 10 civarı oran verilmiş Görele'ye. Kimler ne paralar kaldırmıştır. İki taraf için de geçerli bu.

Ama tabi bu ortaya çıkan sonucun, Giresunspor açısından rezillik olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bir tarafım Giresun'un öz evlatlarının şu eşekleri yenmesinden ötürü seviniyor, diğer tarafım takımın içler acısı halini görüp üzülüyor.
Reply

Messages In This Thread
RE: ZTK. 3. Tur Görelespor - Giresunspor - by bulancak28 - 25-09-2019, 16:15

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)