6.Hafta | Balıkesirspor 2-0 Giresunsporumuz
29-09-2019, 23:02,
RE: 6.Hafta | Balıkesirspor - Giresunsporumuz
Ben artık bu takım lağvedilsin istiyorum.O kafadayım.Hiçbir vizyonu olmayan yapı olur mu ? Oluyor.Reis buradayken en rezil futbolcuydu.Buradan gitti resmen coşmuş.Cevap Reis’de gizli.Sormak ve cevap almak lazım.Giresun’da niye olmadı, Akhisar’da nasıl oluyor ? Kendisine göre eksik olan nedir ? Paranın sorun olduğunu düşünmüyorum.Buradan daha az kazanıyor olabilir.Merak içerisindeyim.Neden ?

Ayrıca Balıkesir’e gidip staj görsün Giresunspor’un futbolunu oynayan ve yönetenler.Bir inceleyin bakalım kaç adet Balıkesir’li futbolcu var kadroda.Bu işi nasıl başarmışlar.Sonra transferlerin kalitesi konuşulur.Bu basit iş.

Oğuzhan Çapar
Furkan Çil
Rahmi Anıl Başaran
Sonradan oyuna giren;
Serdar Güncü
Yedekte;
Kaan Kayalı
Celal Emir Dede
Kaç etti ? 6 mı ? 6 adet öz ve öz Balıkesir çocuğu.Bunun adı vizyondur.Yani bizde olmayan.Kulüp ismine takılmayın.Onlarında zor günleri, yanlış zamanları olmuştur ama bu vizyonu şu anda yakalamışlar.Biz küme mücadelesi veriyoruz onlar ilk 6’nın içerisinde.

Her kulüpte oluyor ancak bizim kulüp şöyle bir felsefenin üstüne kurulu.Bu sezon meşhur Baryam menajer üzerinden işlerin döndüğü gibi ve Koca Yalan’ın çok iyi başardığı X adlı topçu üzerinden komisyon yemek.Bunu bilmeyeniniz var mı ? Yoktur.Kulüp sadece araç.Düşmüş çıkmış, oynamış oynamamış o senin benim derdi.Arpasına bakanın değil.Her yıl rezil bir mücadele gösteren kulüp olur mu yahu.Kaç yıldır bu ligde mücadele ediyoruz futbol oynadığımız maç sayısı azdır.Zaten sadece 1 sezon 6 içerisinde kaldık.Hep acaba düşer miyiz ?Bu ne lan ? Haram zıkkım olsun gelen yemeye geliyor.Başkanından futbolcusuna taraftarına gazetecisine kadar herkes nemalanmanın peşinde.Tamamda kardeşim azda işinizi yapın.

Bu oyuncuların CVsi belli.Sezon başında beraber çalıştılar.Beraber onca zaman geçirdiler.Hep mal olsan az buçuk birşey oynarsın.Bunlar sanki futbolu yeni öğreniyor.Akıl alır iş değil.Adam yanına pas veremiyor pas.Gelde delirme.Gerçekten niye böyle oluyor, tam bir tez konusu bu kulüp.

Hep verdiğim bir örnek vardır.Topun sende olması çok iyi futbol oynadığın anlamına gelmez.Buna inanan futboldan anlamıyor demektir.Hiçkimse kusura bakmasın.Dost acı söyler.Örnek şu; FB-Arsenal maçında FB topu oynadı Arsenal 5 attı gitti.Milli takım İzlanda karşısında oynuyor göründü kaç yıldan bu yana sadece 1 galibiyeti var.Evirip çevirip yeniyor adamlar.Topa sahip olduğun değil ne yaptığın önemli.Boş boş top çevir dur.

Bu kulüp düşmüştür.Soluğu 3. ligde alırız.İlk kaçacak olanlarda kral yaptığımız adamlardır.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Messages In This Thread
RE: 6.Hafta | Balıkesirspor - Giresunsporumuz - by mvsr - 29-09-2019, 23:02

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)