RE: 12.Hafta | Adanaspor - Giresunsporumuz
Oyunculardan ziyade, en başta yönetimin bu maçın önemini bilip teknik ekibi ve oyunculara da yeterince anlatabilmesi önemli. Ondan sonra hakan hoca kendi kariyeri için o maçın ayrı bi önemi olur. güya kendisine enkaz bırakmıştı ama istedikten sonra neler yapılabildiğini göstermiş olur. oyuncular son aşama ki bence mutlaka aralarında ekstra motivasyona sahip olanlar olacaktır.
yönetim konusunu bi açalım şimdi. örneğin zamanında ordu maçlarımız.. her maçımızda ordu bizim maça resmen askerden gelmiş gibi saldırırdı, öyle bi motivasyon olurdu. ama bizde o motivasyonu hiç göremedim desem yeridir. iyi yada kötü oynamaktan bahsetmiyorum, ordu karşısındaki motivasyondan, ezeli rekabetin önemini kavramaktan bahsediyorum. e bu elbette yönetimden kaynaklı birşey. yoksa ordusporlu oyuncunun giresunspora karşı ne motivasyonu olsunki? ordunun gençleri değil sonuçta hepsi neredeyse dışardan gelen yada yabancı oyuncular. keza hoca da aynı şekilde. ama kim gelip gitse de giresunspor maçlarında o motivasyonu hep gördük ordusporda. ki olması gereken de bu zaten. çünkü orduspor taraftarı için giresunu yenmek ayrı bi mutluluktur, keza bizim içinde. (Bence bir dönem sonsuz kredisi olan Fatih Kitapçı başkanın kredisini en çok azaltan olaylardan biridir 2-2 lik Ordu maçı).
|