2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
30-12-2019, 02:45, (This post was last modified: 30-12-2019, 02:47 by bulancak28.)
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
1- Ofansif yönü kuvvetli bir sol bek. Muhammed Bayır vasatı aşamadı. Sağ bek Mehmet Taş oynayabilir.
2- Savunmada süpürücü, son adam görevini yerine getirebilecek bir stoper. Ahmet Kesim ile Numan dengeyi oturtamadılar bu konuda. Özellikle Ahmet bu rolü üstlenirken çok gol yedirdi.
3- Orta saha yaratıcılığını Landel'in elinden kurtaracak bir 10 numara. Recep bu konuda ne kadar katkı sağlar bilmiyorum, açıkçası bu saatten sonra çok faydası olmaz bana göre. Kerim Avcı, Aissati tarzı bir 10 numara lazım bu takıma. Özellikle eğer forvet Rusescu devam edecekse şart oğlu şart.
4- Oyunu geniş alanda oynayabilecek, top alıp gidebilecek bir sağ/sol açık. Bunu takımda yapabilen tek adam Del Valle. O olmayınca s.çıyoruz. Takımda kontra oynayacak adam yok resmen.

Turkuazın dediği gibi Akyüz gelecekse eğer bence faydalı olur. Şutu olan, kafa topuna çıkabilen, pivot santrafor oynayabilen, mücadelesi yüksek bir oyuncu. Rusescu'dan çok daha faydalı olur bana göre.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by bulancak28 - 30-12-2019, 02:45

Forum Jump:

Users browsing this thread: 14 Guest(s)