2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
12-01-2020, 22:28,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
tamam şimdi bir kadro analizi yapalım...

hoca 4-4-2 istiyor eyvallah. emre güral 4-4-2 de iş yapmaz yapamaz. kaldı ki bizim orta sahamız bunu kaldırmaz. landel mehmet güvenle mi olacak allasen. milinkovic geldi onu koy sağa sola valle yi. al sana 4-2-4 oldu. tamam 442 güzel diziliş iş yapar ama bizde çok işlemez. 10 numara transferi ise de çok gerekli değil bize önde koşan recep aydın vari biri lazım. önde koşacak pres yapacak. yani takımca önde basaacağız. zaten kanatlarımız gerekli presi yapabilecek düzeyde. renandan iyi bir 6 olur ancak buna öncden başlamalıydık.renan yanına da güzel top dağıtan iyi pas atan biri lazım bekir de bu kıvama gelebilrdi. beklerimiz zaten allaha emanet onları hesaba katmak isterdim ancak üzülüyorum. sağ bekimiz hala yok sol bek 3ünü topla bir ismail dinlerin sol taşşağı yapmaz . hüsam yapmaz. herkes sövdü hüsama penaltı yaptırıyor kademe hatası yapıyor diye ama mücadele kısmına bakmadı. allah aşkına muhammed nasıl sol bek. orta yapmaz. hüsam da yapamıyordu. hucuma çıkmaz. geri dönemez. ne ske yarıyor. kaldı bunun aynısı sağ da uğur akdemir. abi kendimize gelelim. şu sol ve sağ bekte alt yapıdan çocuk oynasın sesimi çıkarırsam şerefsizim. biraz gerçekci olmak gerek transferleri beğenmiyorum evet çünkü az çok görebiliyorum. önceki yorumlarda biri tugay kacar dedi. çok haklı onun gibi devre arası transferi gelmedi. devre arası transferler hep çöptür. biz çöp oğlu çöpleri alıyoruz topluyoruz bu zamana kadar. daha da transfer beklemiyorum ben açıkcası . yapmazlar çünkü. rusescu nun dengesizliğini özgürcanın isteksizliğini göremiyorlar.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by semiko - 12-01-2020, 22:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 18 Guest(s)