Giresunspor - Tuzlaspor
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
RE: Giresunspor - Tuzlaspor
Samsun attı :/
03-01-2021, 20:55
Reply
genc28 Offline
genççotanaklar

Threads: 57
Hakem 8 dk uzatma verdi 96. dakkada attı kötü oldu
Genç Çotanaklar

03-01-2021, 20:56
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
bu adanada celil denen sığırı futbolcu yapanın ak. yahu zaten duraklama anları ve pozisyona girmişsin topa vurmak yerine kendini bırakıyor. sanki hakemde sana penaltı çalmak için can atıyordu. birde yetmez gibi kendi takımı topa sahip olmuşken yerde yatmaya devam edince mecbur oyundurdu ve haliyle dışarı çıkmak zorunda olduğu için takımı 10 kişi devam etti. devamında gol.
03-01-2021, 20:58
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
İlk yarı başka, ikinci yarı bambaşka bir Giresunspor izledik baskılı,ayağa pas yapan ne yaptığını bilen özgüveni yüksek bir takımız maçın son dakikalarında bile rakibe baskı uyguladık maçı bırakmadık saha dışına bakıyorum her maç sonu Instagram'da oyuncular paylaşım yapıyor ben Giresunspor tarihinde bu kadar inanmış takımı sahiplenmiş bir oyuncu gurubu görmedim uyum harika herkesin yüzü gülüyor bunu milyon dolarlar versen sağlayamazsın şimdi 21 günlük bir devre arası var umarım şehrin dinamikleri, iş adamları,vergi rekortmenleri bu şehirden para kazananlar şu puan durumuna tekrar bakarda bir ayağa kalkarlar geceyse gece bir organizasyon yapılmalı ve ciddi bir para toplanmalı davete icabet etmeyenler de teşhir edilmeli örneğin yılport samsunspora sponsor oluyorsa bizim limandan bu şehrin takımı niye para kazanamıyor merak ediyorum.
Bu sene bu uyumu yakalamışken çıkamazsak siddin sene daha çıkamayız nerden geleceği umrumda değil bu takıma artık para akmalı gerisini bu oyuncu grubu halledecek gibi duruyor.
03-01-2021, 21:00
Reply
kesap28 Offline
Posting Freak

Threads: 7
ama hakem macı samsuna vermek ıcın bayagı ugrastı penaltı uydurma bugün daha neti bıze verılmedı hatta samsun maçında bızım net elımızıde vermemıstı hakem 3 puanımızı calmıstı 8 dk uzayacakta bırsey olmadı macta
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
03-01-2021, 21:02
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
İşler karışır perşembe İstanbul - Balıkesir maçı var, İstanbul yenerse 34 puanla ikinciliğe geliyor.

Tüm bu matematikte lider olup arkamıza yaslanmak ne kadar güzel bir şeymiş Big Grin
03-01-2021, 21:10
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
Bu akşam hakem maçı Adana'dan aldı ve Samsun'a verdi resmen. Olmayan penaltıyı çaldı, peşine uzatmalarda rakip adanalinin göğsüne tekme vurdu, onu çalmadı ve dönen top gol oldu.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
03-01-2021, 21:14
Website Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
zaten maçın 8 dk uzamasından belli değil i.bnelik döndüğü? normalde zaten türkiye liglerinde en aşağı 15-20dk uzatma verilmesi lazım mk adam akıllı maç oynanmıyor zaten zaman çalmaktan. işin hakkını vereceksen zaten 8 dk hikaye. ama malesef oda formalite olduğu için tüm maçlar standarda bağlandı 3-5 civarı verilir. 5 in üzeri çok nadir. ancak böyle maçlarda bir takımın mutlak kazanması gerekiyorsa ve hakemde bu şekilde katkıda bulunmaya çalışır.

yalnız samsun yatsın kalksında bizim maçın bu dönemde olmadığına dua etsin. şimdi olsa harcardık valla samsunu.
(This post was last modified: 03-01-2021, 21:49 by kerasus.)
03-01-2021, 21:46
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(03-01-2021, 21:00)cotanak88 Wrote: İlk yarı başka, ikinci yarı bambaşka bir Giresunspor izledik baskılı,ayağa pas yapan ne yaptığını bilen özgüveni yüksek bir takımız maçın son dakikalarında bile rakibe baskı uyguladık maçı bırakmadık saha dışına bakıyorum her maç sonu Instagram'da oyuncular paylaşım yapıyor ben Giresunspor tarihinde bu kadar inanmış takımı sahiplenmiş bir oyuncu gurubu görmedim uyum harika herkesin yüzü gülüyor bunu milyon dolarlar versen sağlayamazsın şimdi 21 günlük bir devre arası var umarım şehrin dinamikleri, iş adamları,vergi rekortmenleri bu şehirden para kazananlar şu puan durumuna tekrar bakarda bir ayağa kalkarlar geceyse gece bir organizasyon yapılmalı ve ciddi bir para toplanmalı davete icabet etmeyenler de teşhir edilmeli örneğin yılport samsunspora sponsor oluyorsa bizim limandan bu şehrin takımı niye para kazanamıyor merak ediyorum.
Bu sene bu uyumu yakalamışken çıkamazsak siddin sene daha çıkamayız nerden geleceği umrumda değil bu takıma artık para akmalı gerisini bu oyuncu grubu halledecek gibi duruyor.

Yilport samsun limanının sahibi değil. Yilport gebze, kocaeli, gemlik ve dünyanın çeşitli yerlerinde çalışıyor. Başkan yüksel yıldırım'ın şirketi. Bizim limana gelecek olursak hakan karaahmet oranın çalışmaması için elinden geleni ardına koymadı. Trabzon limanının sahiplerinin gazıyla gazeteleri çarşaf çarşaf yalan haberler yaptı. Şimdi sen liman sahibi olsan destek verir misin?
03-01-2021, 22:00
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Samsun dan birşey olmaz ikinci yarı düşüş bekliyorum kağıt üstünde Adana Demir gibi kadroları var birde kamuoyunda Adana Demir, Samsun, Eskişehir gibi takımlar lige gelsin deformasyonu pompalanıyor ulusal basında sürekli tek dezavantajımız bunlar yoksa gerisi hikaye
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
03-01-2021, 22:10
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)