Giresunspor - Tuzlaspor
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: Giresunspor - Tuzlaspor
Çalan çırpan keyfini sürüyor bu takımı borç batağına sürükleyenler belli birilerinin öncülük edip böyle bir kampanya başlatması lazımdı 200.000 tl iyi para böyle 15-20 kişi bulsak vali belediye başkanları eski yöneticiler iş adamları derken iyi para birikir şu tabloda gaza gelip çok yardım edecekde bulunabilir. Millet yazmış Ali Eren yaptığı borcun yarısını verse tahta direkt açılır.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
04-01-2021, 06:26
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Valla arkadaşlar yiğidi öldürün hakkını yemeyin, başkan ve teknik ekip noktasında hepimiz göt olduk Big Grin İyi ki de olduk Big Grin
04-01-2021, 10:58
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
(04-01-2021, 10:58)ArmanınPeşinde Wrote: Valla arkadaşlar yiğidi öldürün hakkını yemeyin, başkan ve teknik ekip noktasında hepimiz göt olduk Big Grin İyi ki de olduk Big Grin

Şans şans bu sefer totem olarak söylemiyorum kötü oynayıp son dakikalarda aldığımız veya Adana Demir maçı gibi rakibin şuursuzca harcadığı pozisyonlardan tut aldığımız 7-8 maç var şansta yardım etti teknik heyette hatalarından ders çıkarıyor ama hala Hakan Keleş hala tartışılır benim için.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
04-01-2021, 11:14
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
(04-01-2021, 11:14)heyulaanil28 Wrote:
(04-01-2021, 10:58)ArmanınPeşinde Wrote: Valla arkadaşlar yiğidi öldürün hakkını yemeyin, başkan ve teknik ekip noktasında hepimiz göt olduk Big Grin İyi ki de olduk Big Grin

Şans şans bu sefer totem olarak söylemiyorum kötü oynayıp son dakikalarda aldığımız veya Adana Demir maçı gibi rakibin şuursuzca harcadığı pozisyonlardan tut aldığımız 7-8 maç var şansta yardım etti teknik heyette hatalarından ders çıkarıyor ama hala Hakan Keleş hala tartışılır benim için.

Hocam ben futbolda şans faktörüne çok inanmıyorum ya. Hakan Keleş'in oyun içi hamleleri tartışılır elbet ama; takım uyumu, lige hazırlık, mücadele, taktiksel anlamda esneklik olarak gayet başarılı buluyorum. Oyuncu ısrarı neredeyse yok, Traore'den vazgeçmesini bildi, Serginho'ya güvenip 11'e monte etti vs... 

Oyuncuların bireysel performansları da inanılmaz yükseldi son haftalarda. Caner Hüseyin skor anlamında çok bir şey sağlamasa da oyunu tutma ve ileride baskı anlamında çok başarılı ve bence hocanın kendisinden istediği de bu, ha keza Hüsamettin, Hayrullah inanılmaz işler yapıyor, Diarra nereden ne noktaya geldi, Erol Can resmen yılın transferi oldu bizim açımızdan, Nalepa, Serginho liste uzuyor gidiyor yani. 

Elbette her oyuncunun ve hocanın defosu olacak, TFF 1. Lig'de mücadele ediyoruz çünkü. Ben bu güzel havanın yakalanmasındaki aslan payını hocaya biçiyorum. Oyun içi hamlelerde yetersiz kaldığı çok bariz, o konuda sonuna kadar katılırım.
04-01-2021, 11:51
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Yardım kampanyası derken Bahçesehir Kolejinin sahibi Giresunlu hemşehrimiz Enver Yücel gidip Sivas 4 Eylül Stadyumunda isim sponsoru olmuş buyur burdan yak ne diyeceğimi şaşırdım bizim kadar şehrine ve şehrinin değerlerine düşman başka bir şehir yoktur herhalde bence bu olay yerel gazetelerde dillendirilmeli ve sosyal medyada paylaşılmalı ayıp yahu
(This post was last modified: 04-01-2021, 13:21 by sy200028.)
04-01-2021, 13:20
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
(04-01-2021, 13:20)sy200028 Wrote: Yardım kampanyası derken Bahçesehir Kolejinin sahibi Giresunlu hemşehrimiz Enver Yücel gidip Sivas 4 Eylül Stadyumunda isim sponsoru olmuş buyur burdan yak ne diyeceğimi şaşırdım bizim kadar şehrine ve şehrinin değerlerine düşman başka bir şehir yoktur herhalde bence bu olay yerel gazetelerde dillendirilmeli ve sosyal medyada paylaşılmalı ayıp yahu

Ben bunu defalarca dillendirdim Sivas stadının ismi 2 senedir öyle keza Alanya stadında isim hakkı birçok süper lig takımına sponsor Beşiktaşa zaten oluk oluk para akıtıyor gelsin yardım yapsın demiyorum kulübün onur kurulu üyesi olacaksın yardım yapmayacaksın ama süper ligde birçok kulübe yardım yapacaksın bunu ben kaldırmam aklı olanda kaldırmaz
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
04-01-2021, 14:12
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(04-01-2021, 11:51)ArmanınPeşinde Wrote:
(04-01-2021, 11:14)heyulaanil28 Wrote:

Hocam ben futbolda şans faktörüne çok inanmıyorum ya. Hakan Keleş'in oyun içi hamleleri tartışılır elbet ama; takım uyumu, lige hazırlık, mücadele, taktiksel anlamda esneklik olarak gayet başarılı buluyorum. Oyuncu ısrarı neredeyse yok, Traore'den vazgeçmesini bildi, Serginho'ya güvenip 11'e monte etti vs... 

Oyuncuların bireysel performansları da inanılmaz yükseldi son haftalarda. Caner Hüseyin skor anlamında çok bir şey sağlamasa da oyunu tutma ve ileride baskı anlamında çok başarılı ve bence hocanın kendisinden istediği de bu, ha keza Hüsamettin, Hayrullah inanılmaz işler yapıyor, Diarra nereden ne noktaya geldi, Erol Can resmen yılın transferi oldu bizim açımızdan, Nalepa, Serginho liste uzuyor gidiyor yani. 

Elbette her oyuncunun ve hocanın defosu olacak, TFF 1. Lig'de mücadele ediyoruz çünkü. Ben bu güzel havanın yakalanmasındaki aslan payını hocaya biçiyorum. Oyun içi hamlelerde yetersiz kaldığı çok bariz, o konuda sonuna kadar katılırım.

ArmanınPeşinde'ye katılıyorum. Aklıma 2013-14 Ersun Yanal Fenerbahçesi geliyor. Çoğu maçı son dakika golleriyle alıp şampiyonluğa yürümüşlerdi. Şans faktörü var ama bu şansı kendimiz yaratıyoruz. Takım oyunu salmadan 90 dakika boyunca mücadele ediyor, gol arıyor. İlk haftalarda böyle değildik, bu konu benim Hakan Keleş'e yazdığım en büyük artıdır. Oyunu okuma konusunda evet biraz sıkıntılar var ama kulübede de çok takviye yapacak oyuncu yok maalesef. Özellikle Balde, Sergio ve Nalepa'yı yedekleyemiyoruz. Balde ve Nalepa'nın olmadığı o süreçte (İstanbul, Altay, Eskişehir maçları) oyun anlamında geriye düştük ama yine de takım mücadele edip puanları aldı. İstanbul özellikle çok bela bir takım, oradan 10 kişiyle 1 puan çıkarmak bence çok değerliydi. 
İlk haftalardaki Menemen, Ankara, Ümraniye (ki nasıl çirkefe yattıklarını hatırlıyoruz) gibi puan kayıpları takımın moralini pek ala bozdu ama ona rağmen direk rakiplerin hiçbirine kaybetmeden liderliğe geldiysek burada hocaya da hakkını vermeliyiz diye düşünüyorum.
04-01-2021, 17:24
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Açıkcası Hakan Keleş geldiğinde elinde 4-5 topcu vardı kimse bu başarıyı ve böyle bir takımı beklemiyordu. Öyle böyle gemisini yüzdürene kaptan derler. Hepimiz yanıldık bu konuda
04-01-2021, 19:02
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4

hoca her hafta üzerine koyarak gidiyor, hakkını yiyemeyiz. Ha ama yine de bir hakan kutlu değil bence ama yine de gelişime açık olması hata da ısrarcı olmaması takdir edilesi. başkan ise bellki ki gerçekten istiyor takımı çıkarmayı. oysaki bozbağ ile nezaman seri yapıp yukarıya yaklaşsak hemen frenlerdi takımı. yalan yok, defalarca yakaladık aslında böyle takım havası hemde daha potansiyelli kadrolar ve daha göze hitap eden fulbol ile de süsleyerek. ama kocayalan hepsinde engelledi takımı, heleki metin diyadin döneminde nasıl sabote ettiği klüp tarihinde utanç vesilesi olarak geçer. bukadar da bariz şekilde sabote edermi bir klüp başkanı kendi takımını? en son sacit te hayal kırıklığı yaratınca artık karaahmet içinde aynısının laciverti diyordum. sağolsun yanılttı. tüm olumsuz düşüncelerimi yedirdi, afiyetle yerim yeterki takım böyle devam etsin. 

bu arada sezon sonuna samsun ve ads ile beraber üçümüz kalmayalım sakın. iktidarın 2 torpilli takımı arasında bizi çıkarmazlar. öyle feci hakemlerle karşılaşırız ki, akhisar ve tuzla maçlarında kötü dediğimiz hakem yönetimlerini mumla ararız valla. en az biri yada ikisi birden geride kalmalı. bizim gibi sürpriz takımlar olsun sene sonu zirve yarışında.
04-01-2021, 22:06
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
(04-01-2021, 22:06)kerasus Wrote:

hoca her hafta üzerine koyarak gidiyor, hakkını yiyemeyiz. Ha ama yine de bir hakan kutlu değil bence ama yine de gelişime açık olması hata da ısrarcı olmaması takdir edilesi. başkan ise bellki ki gerçekten istiyor takımı çıkarmayı. oysaki bozbağ ile nezaman seri yapıp yukarıya yaklaşsak hemen frenlerdi takımı. yalan yok, defalarca yakaladık aslında böyle takım havası hemde daha potansiyelli kadrolar ve daha göze hitap eden fulbol ile de süsleyerek. ama kocayalan hepsinde engelledi takımı, heleki metin diyadin döneminde nasıl sabote ettiği klüp tarihinde utanç vesilesi olarak geçer. bukadar da bariz şekilde sabote edermi bir klüp başkanı kendi takımını? en son sacit te hayal kırıklığı yaratınca artık karaahmet içinde aynısının laciverti diyordum. sağolsun yanılttı. tüm olumsuz düşüncelerimi yedirdi, afiyetle yerim yeterki takım böyle devam etsin. 

bu arada sezon sonuna samsun ve ads ile beraber üçümüz kalmayalım sakın. iktidarın 2 torpilli takımı arasında bizi çıkarmazlar. öyle feci hakemlerle karşılaşırız ki, akhisar ve tuzla maçlarında kötü dediğimiz hakem yönetimlerini mumla ararız valla. en az biri yada ikisi birden geride kalmalı. bizim gibi sürpriz takımlar olsun sene sonu zirve yarışında.

güzel noktaya parmak bastın kanka
Samsun ve Ads kalırsa sonlara doğru onları yükseltir. Hadi Ads neyse de ama Samsun %100 arkadan ittirilir

İnşallah Altay, Tuzla, İstanbul, Altınordu'yla falan kalırız. Yani bunlar hakederek çıkarlar, tamam belki olumlu anlamda bazı maçlarda lehlerine hata olur ama Samsun'daki kasıtlı olarak arkadan ittirme olmaz. Son 8 haftaya Samsun üst grupta yer alırsa kesin arkadan ittirilip süper lige çıkartılır
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
04-01-2021, 22:59
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)