2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Ads ve Samsun bombaları patlatmış

Ads - Aissati
Samsun - Djedje'yi almış

Biz kadro kalitesiyle çıkamayacağız o belli. Bu yüzden bu havayı bozmayacak 3 nokta transfer yeterli. Messi dahi gelse 4.transferi yapmamalıyız
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
07-01-2021, 15:38
Reply
d3sperandum Offline
Member

Threads: 0
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Kadromuzun o kadar da yetersiz olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Madinda'dan umutlu değilim ama Milinkoviç'ten faydalanılabileceğini düşünüyorum. Sevgili hocamızın çok az şans verdiği Muhammet Himmet'i süre aldığı maçlarda oldukça beğendim. Hele Altay maçı olması lazım o top girseydi daha fazla süre alırdı. Kerem Kalafat Hayrullah kadar iyi olmasa da maç trafiğinin sıkıştığı haftalarda alternatif olarak değerlendirilebilir. Bizim hiç faydalanamadığımız maaş yükü yapan oyuncularımızdan hiç transfer yapamasak bile kurtulmamız gerekli. Tavares gitti, madinda ve yasin ozan'ında gitmeleri gereklidir.

gene de küme düştüğümüz sezondaki Serdar Eyilik etkisi yapabilecek ve maaş yükü oluşturmayacak takım havasını bozmayacak kadar 1-2 transfere ihtiyacımız olduğu görüşüne katılıyorum.
---ÇEPNİ BOYU ÇOTANAKLAR---
07-01-2021, 16:03
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
(07-01-2021, 15:38)maicon_28 Wrote: Ads ve Samsun bombaları patlatmış

Ads - Aissati
Samsun - Djedje'yi almış

Biz kadro kalitesiyle çıkamayacağız o belli. Bu yüzden bu havayı bozmayacak 3 nokta transfer yeterli. Messi dahi gelse 4.transferi yapmamalıyız

Aynen, havayı bozmamak çok önemli. 

Ben bu zamana kadar devre arası takviye ile şahlanıp üst lige çıkan takım pek hatırlamıyorum. İstedikleri kadar transfer yapsınlar, uyum oturmadıktan sonra pek bir anlamı yok bence.
(This post was last modified: 07-01-2021, 16:51 by ArmanınPeşinde.)
07-01-2021, 16:50
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Ben size katılmıyorum özellikle Gökhan konusunda, hem Samsun hem de Adana Demir kadro kalitesi olarak iyi takımlar, oyun anlamında ne biz onlardan iyiyiz ne de onlar bizden, şimdi bu iki transferle iki takım da super oynamayacak tabi ama maç alabilecek iki adam aldılar bu bize göre avantaj mesela, bizim tek başına maç alabilecek tek bir oyuncumuz yok

Gökhan bizim için hem 10 numarada direkt on bire yazabileceğimiz bir oyuncu olabilirdi hem de çok rahat kanatları yedekleyebilirdi 

Transfer yapmayalım kısmına ise kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum, gerekli takviyeler yapılmazsa bana göre bu kadronun ilk iki yapma ihtimali hiç yok, umarım yönetim transferi düşünüyordur, ayrıca transfer tahtası açılacaksa bir an önce açılmalı, eğer son günlere kalacaksa bu tahta işi milletin çöplerini toplayıp takimi da bozmaya gerek yok
07-01-2021, 20:03
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Aga Ads Samsun diyorsunuz esas sıkıntı İstanbulspor.
07-01-2021, 21:18
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Adana ve samsun hakemler yardım etmez ise alıp götüremez özelikle samsun, samsun ilk 6 ya zor girer, alsınlar ellemeyin işimize gelir devre arası kim aldıklarıyla takım olmuş ki, bizim özelikle şu oyuncu grubuna para borcumuz kalmasın verelim inşallah yine iddaamdır ilk 6 maç 12-15 puan alsın bu takımı feriştahı gelse tutamaz ...
Başkentten !
07-01-2021, 23:24
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Valla bu futbolcular ikinci yarıyı kaldırabilir mi aklıma takılmıyor degil illaki bir kaç hafta tökezleyecegimiz zamanlar olacak düşüş yasayacağız bu açıdan kadro derinliği şart ama şu anda gelen duyumlara göre tahta açılmayacak gibi görünüyor
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
08-01-2021, 00:07
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Bu ligde hiçbir zaman, "Daha iyi kadro=Daha çok puan" olmadı, olmayacak. ADS Samsun zaten mevcut halleriyle bile bizimle kıyaslanamaz derecede isim olarak ama puan durumu ortada. Üstelik kaç maç hakeme karşı kazandık ve Samsun kaç maç hakemin itelemesiyle kazandığını da düşünürsek... Özellikle ADS nekadar çok pahalı ve isimli transfer yaparsa bizim için iyidir. Çünkü tam da son haftalarda hem papazları yollayıp hemde hoca değiştirince çıkışa geçmişken, risk almaları iyidir. Evet, aldıkları isimler tek başına maç kazandıracak isimler. Ama bizim maçtan sonra yolladıkları 3 isimde öyleydi, bizim kadroya koysan uçurur kağıt üzerinde. Ama sahada öyle olmuyor işte, uyum sorunu, takımdaşlık derken bu kriterler eksik kalınca o yıldız isimlerin faydasından çok zararı dokunuyor. Kariyer ve isim bazında bakıldığında yakın geçmişte aldığımız en iyi isimlerden biri üstelik hemşehrimiz Tolga Seyhan idi. Sonucunu hepimiz biliyoruz, pekte hayırlı olmadı. 

Oyuncu kalitesinden ziyade maç içerisinde küçük detaylar maç kazandırır yada kaybettirir. Mesela Keçiören deplasmanında, rakibin kendi arasında paslaşmasında çok daha uzaktan koşan Nalepa araya girip bir anda rakibi 10 kişi bıraktı. İşte o koşusu maç kazandırdı mesela Nalepa'nın, teknik kapasitesi değil. Ayrıca Tuzla maçında bana göre 2 kırılma anı vardı. 

Bu arada İstanbul'un kazanmasına sevindim açıkçası. Zirvede kalsınlar bir süre daha. Hatta hep buralarda kalsalar bile iyidir, ADS ve Samsun ile yalnız kalmaktansa bu gibi rakipleri tercih ederim. Hatta Tuzla ve Altınordu'da inşallah 2. yarıya iyi başlarlar.
08-01-2021, 00:22
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
Ben transfer yapılmadan devam edilmesini büyük risk görüyorum. Yapmak değil doğru transfer yapmak lazım. 4-5 tane genç dinamik, takımın ruhunu bozmayacak karakterli oyuncu alınabilir alınmalı.
Neyse zaten tahta açılmayacak gibi. Bakalım ne olacak.
08-01-2021, 11:30
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

(08-01-2021, 11:30)Yaglidereli Wrote: Ben transfer yapılmadan devam edilmesini büyük risk görüyorum. Yapmak değil doğru transfer yapmak lazım. 4-5 tane genç dinamik, takımın ruhunu bozmayacak karakterli oyuncu alınabilir alınmalı.
Neyse zaten tahta açılmayacak gibi. Bakalım ne olacak.

Transfer yapılmaması zaten saçma olur normal şartlarda. Ama biz normal bir takım olmadığımız için, bizde tam tersine transfer yapmak büyük risk oluyor şu dönemde. Yani söylediğin gibi birkaç nokta transfer genç potansiyel transfer etmeye kimse hayır demez. Giresun'da hatta başka illerde olsun kütüğü Giresun olan her Allah'n kuluna sorsan buna hayır demez. Anket yapsan 99,99 bile değil net %100 evet çıkar. Amma velakin bizim nokta transfer yaptığımız nerde görülmüş? Hele ki devre arası döneminde mümkün değil. Bizim trasfer politikamız her zaman bellidir, herkes istediği tranferleri yapsın geriye klüp bulamayan çöpleri de biz ucuza kapatırız, ya tutarsa.. mantığı. Şimdi tahtayı açsak ilk iş bi menejere gidip "bize ucuz genç oyuncu bul getir" diyecekler. Hakan başkanın hadi hakkını yemeyelim diyoruz son haftalardaki çıkışımıza göre. Ama onun da transfer politikasını gördük sene başında, diğerlerinden pek farklı sayılmaz. Yeni transferlerden hiç verim alamadığımız ve asla alamayacağımız kaç kişi var boşa maaş bütçesi yaratan? Şuanda ne tutmazsa boşa maaşını ödeyecek bütçemiz, nede takım ruhunu bozma ihrimalini riskini alacak durumumuz yok malesef. Transfer yapılmasın diyenler de kadromuz gayet yeterli diye demiyor yani.
08-01-2021, 16:35
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)