Giresunspor - Bursaspor
genc28 Offline
genççotanaklar

Threads: 57
RE: Giresunspor - Bursaspor
Uzo bu takımın direk 11 oyuncusu hocada bugün görmüştür inşallah bugün bunu
Genç Çotanaklar

08-02-2021, 20:58
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Hakan Keleşe rağmen 7-8 maç kazanmıştık şimdi bir yenisini daha ekledik bazılarınıda şaşıyorum sanki ilk kez kötü oynadık şansa aldığımız çok puan var ha amatör paf takıma karşı bu kadar da kötü oynanmaz orası ayrı bir rezillik
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
08-02-2021, 20:58
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
Görelibey amcam küme düşmeyi garantileyemedik hala kusura bakma...
08-02-2021, 20:59
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Şimdi bir defa öldük bittik yorumlarına gerek yok. Bursa iyi takım. Öyle ahım şahım da eksikleri yoktu, tam kadroya yakın bu kadroyla ve çok hırslı bir şekilde bu maça çıktılar. Biz oyun olarak sahada mıydık? Hayır. Neden? 2-0 yaptıktan sonra laçkalaştık, Bursa gibi dinamik bir takım oyuna ağırlığını koydu. Sonuç olarak kazandık mı? Evet kazandık. Bu maç bize en ciddi "uyarı" oldu. Bundan sonraki maçlarda böyle oynayacağımızı ben düşünmüyorum.
08-02-2021, 20:59
Reply
GenCotanak Offline
Senior Member

Threads: 1
Bu futbolla bırak Şampiyonluk 2. Lig küme de bile zor tutunursun. Lider takıma saha da yürümek yakışmaz. Bursa eksiklerine rağmen futbol dersi verdi. Helal olsun genç topçulara iyi mücadele ettiler.

Son dk kaçırdığımız 2 net ve bencilce harcanan basit pozisyonlar var. Nerden baksan iyiki Balde var dediğimiz bir maç. Helal olsun aldığı para, akıttığı ter.
08-02-2021, 21:01
Reply
Çotanax Offline
Posting Freak

Threads: 5
İddaa ediyorum golleri erken bulmasaydık daha rahat geçerdi maç. Bir de Bursa'nın gençleri diyip geçmeyin 3 milyonluk şehirde en iyi gençleri elinin altında topluyorlar. İyi bir sistemle de böyle kalburüstü oyuncular yetiştirmek çok mümkün. Umarım bu gençlere daha çok şans verirler. Çok güzel mücadele ettiler.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
08-02-2021, 21:01
Reply
yalavu Offline
Senior Member

Threads: 0
Baldeyi oyundan alıp Eren’e tahammül eden Hakan hocam, kedi her zaman keşkek yemez. Bursa’nın gençleri gördük. Bu takımın golcüsü Balde reistir net. Hatır gönül işleriyle gemi yürümez. Karşımızda amatörlerle oynayan bir takım karşısında bu kadar paniklemek dakikaları falan saymak yakışmadı. Son söz de Levent ömcele, karşında lider takım var Yunan takımı yok. Bir daha gelme mümkünse
08-02-2021, 21:02
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Ne mücadele ettik ne iki pas yapabildi sanki reallle oynadık 90 dk defansa yattık ev sahibi  lider kim  roller degişilmişti. Sergio  balde dışında mücadele eden koşan yoktu onurcan şımaykıl havalarında ortasaha çöktü. İki pas yapsalar oyun rahatlayacak beceremediler. Böyle gevrek gevrek oynarsak çok döşerler
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
08-02-2021, 21:02
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(08-02-2021, 21:02)yalavu Wrote: Baldeyi oyundan alıp Eren’e tahammül eden Hakan hocam, kedi her zaman keşkek yemez. Bursa’nın gençleri gördük. Bu takımın golcüsü Balde reistir net. Hatır gönül işleriyle gemi yürümez. Karşımızda amatörlerle oynayan bir takım karşısında bu kadar paniklemek dakikaları falan saymak yakışmadı. Son söz de Levent ömcele, karşında lider takım var Yunan takımı yok. Bir daha gelme mümkünse

Yarım saat boyunca Erol Can'a Şenol Can dedi kafayı yedim ulan önündeki kağıttan da mı okuyamıyorsun
08-02-2021, 21:03
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

bu yeni stadda bi sıkıntı var la, bize uğursuz geldi valla. 9 maçlık seri içerisinde en kolay almamız gereken ama en çok zorlandığımız 2 maç.. şaka bir yana, inşallah iddaa falan oynamışızdır. yoksa gerçekten böyle olduğumuzu düşünmek istemiyorum.

bu arada 2 golde spiker denecek misafir dölüne girsin.
08-02-2021, 21:04
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)