maicon_28
Posting Freak

Threads: 40
|
RE: Giresunspor - Bursaspor
(08-02-2021, 21:20)semiko Wrote: Bursanın hocası içimizden geçiyor. Maç sonu röportajında
Ne dedi ki kanka ?:
Bu arada Traore tarışmaları olmuş. Haftalar önce söylemiştim zaten ben oynatmam diye. Bugünkü göbeği ve performansıyla beraber bir daha kolay kolay hiç oynatmam
Traore kupa dahil
toplam 16 maç 0 gol 1 asist
ortalama aldığı süreye göre 829 dakikada 1 gole katkısı var
Milinkovic kupa dahil
toplam 9 maç 1 gol 3 asist
ortalama aldığı süreye göre 73 dakikada 1 gole katkısı var
Yani Milinkovic, Himmet falan oynasın Traore oynamasın. Takımdaki lakabı da tembel olabilir. Zaten hareketlerinden, yüz ifadesinden falan belli oluyor
Bir de Madinda vardı. O ne yapıyor acaba
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
08-02-2021, 23:44 |
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

Threads: 166
|
Penaltıya şimdi baktım tekrar bi açıdan görüntüsü yayıldı kesinlikle penaltı değil hayrullah topa vuruyor net ! bursanın oğlanı hayrullaha vuruyor.
Ben td de samsun ve de altaylılara yazarken banned aldım eşrefsizler yazıyorlar yine, hele samsunlu bi lavuk var yazmış hakem eyyam filan  klasik olacak ama hepsini üstüste koyup ..... sene sonunda...
Traore çok ciddi vaka uyandırmak lazım birilerini verin iki öğün pancar çorbasını önüne yeter.
Maçın yıldızı bana göre maşallah diyeyim sergio, balde her ikisinide koy anadolu takımlarına sırıtmaz oynar, çıkarsak inşallah nalepa ve ikisi ile devam etmeliyiz.
Başkentten !
|
|
09-02-2021, 00:04 |
|
bulancak28
Posting Freak

Threads: 3
|
(08-02-2021, 23:24)kerasus Wrote: Valla bendemi sorun var ama ben şu maça çokta tozpembe bakamıyorum. tamam kötü oynayıp kazanmakta bir meziyet, ki şampiyon olacaksan mutlaka bu meziyete sahip olmak zorundasın zaten. Lakin kötü oyun var, kötü oyun var. Şimdi (1) şu futbolu samsun yada ads deplasmanında oynasan, bırak kazanmayı berabere kal neyse... kimse de noluyoruz demez. sonuçta karşında ligin en güçlü kadrosu var neredeyse, bizde öyle ahım şahım takım değiliz en nihayetinde, sadece skora bakar geçeriz, keyifle diğer maçları bekleriz. (2) Ama beyler karşımızda neredeyse ilk kez ptt ligi maçına çıkan ergenlik çağında sayılacak genç çocuklar vardı. Kendi sahamızda maçın hemen başında 2-0 yaptıktan sonra bizim değil onların oyundan düşmesi gerekmiyor mu normal şartlarda? Üstelik puansal anlamda hedefleri de kalmadı şimdilik, kaybetseler kimse niye kaybettin demeyecek. Ona rağmen maçı bırakmamaları ve bizi ezmeleri normal mi?
Hani bazen çalıştığın kendi oyun planını, yapmak istediklerini sahaya yansıtamazsın, amenna. ona da lafım yok. ama bugünkü sıkıntı bizim yapmak istediğimiz birşey yoktu sahada. 2-0 dan sonra adamların topa sahip olmasını birazcık olsun anlayabilirim. genç çocuklar mücadele ediyorlar, e bizde skoru bulduk kasmıyoruz diyebiliriz iyimser bakmak istersek. (3) ama bukadar pozisyon üzerine pozisyon bulup sonunda skora da ortak olmaları normal değil. E hadi polyannacılık oynayıp ona da kabul diyelim. en basit tabirle rehavete kapıldık der geçeriz. ama peki ya 2. yarı aynı rezilliğin devam etmesini nasıl açıklıycaz? maça çok baskılı presle başladık, daha 2. dk karşı karşıya kaçırdık, 13 dk da 2-0 yaptık. madem rehavete kapıldıysak önümüzde koca bir 45 dk daha vardı. 2. yarı maç2-1ve adamlar sahada bizi eziyorlar, hakem desen bariz onları tutuyor. Bu şartlarda neyin rehaveti abiicm? hemen maça nasıl başladıysan hemen fabrika ayarlarına niye dönmüyorsun? (4) Mesele altı üstü bir maç kötü oynadık, hemen karalar bağlamayalım olayı değil. Aksine kazandığımız maçta görmek lazım hataları, yoksa yarın çok geç olur. (5) Bi bi samsun ads altay değiliz. adeta pamuk ipliğine bağlı gidiyoruz, onlar gibi kaybedince neyse haftaya bakarız diyecek durumda deiğiliz. bizi biz yapan şey sahadaki ruh, insanüstü mücadelemiz. o olmayınca gördük 2 hafta önce, oyun olarak balıkesirden bile farkımız kalmıyor. iyiki maçlar taraftarsız bu arada. cidden olumsuz yansırdı bu dönem tribün baskısı.
1) Bursa en az Ads ve Samsun kadar iyi bir takım. Samsun'u paket edip yolladılar, Ads'yi deplasmanda yendiler, İstanbul'a karşı 3-0'dan geri geldiler. Biz bu takımdan 6 puan aldık.
2) Ataberk, Batuhan, Emirhan, Özer, Burak Altıparmak direkt onbir oyuncuları, bugün sahadaydılar. Aykut Akgün, Çağatay Yılmaz bayağı bir maçta süre almış yine bizim maça kadar. 2-3 oyuncu harici hepsi zaten haftalardır takır takır oynayan oyuncular.
Beyler bakın şu konuda çok yanılıyorsunuz, Bursa'nın "çoluk çocuğuyla" Karabük'ün, Mersin'in, Manisa'nın "çoluk çocuğu" aynı değil. Karşımızda Türkiye'nin en sağlam altyapısı var.
3) Çağatay'ın volesi ve Özer'in şutu harici Bursa'nın %100 pozisyonu olduğunu hatırlamıyorum.
4) Bence tam olarak bir maç kötü oynadık olayı. Aslında Balıkesir Menemen maçlarında da çok farklı bir oyun yoktu. Bursa ikisinden de güçlü takım. İlk kez bu maçta bu kadar sırıttık. İleriki haftalarda yansıması olacağını düşünüyorum.
5) Ads abartılıyor, patlayacaklar.
|
|
09-02-2021, 00:08 |
|
yirmisekiz
Posting Freak

Threads: 4
|
|
09-02-2021, 00:23 |
|