Giresunspor - Bursaspor
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
RE: Giresunspor - Bursaspor
Dün maçta çok sinirlendik ama artık geride bırakma zamanı. Sonuç olarak hanesine 3 puan yazdıran takım Giresunspor.

Maçla ilgili yapılacak değerlendirmeleri herkes yaptı. Benim tek içime sindiremediğim şey 2-0'dan sonra takımın akılcı oynayamaması ve hocanın bunu izlemesi. Karşında 11 kişi var ve senden daha çok mücadele edebiliyorlar sen buna rağmen topa sahip olmak yerine temaslı oyun tercih edip onlar gibi mücadele etmeye çalışıyorsun. Tamam bugüne kadar diğer takımlarda işe yaradı ama karşıdaki takımı doğru analiz edip dün bunu değiştirmen lazımdı. Erol-Mehmet yerine Uzo'yu daha ilk yarıda oyuna almalıydın. Ayrıca bir da Traore denen göbekli yavşk oyuna girerse maçı kapatacağım and içtim. Sezon başından beri tüm maçlarda az da olsa süre aldı bu kadar laubali vurdumduymaz adamı hala nasıl oynatıyorsun nasıl hocasın? Adamda kocaman GÖBEK var GÖBEK. Milinkovice bu kadar sabretseydin belki bir şeyler çıkardı. Himmete bile daha fazla şans verebilirdin. Elindeki oyuncuları kullanamazsan nasıl sezon sonunu getireceksin?

Her zaman iyi oyun beklemiyoruz tamam ama her zaman güven veren hoca istiyoruz.
09-02-2021, 09:44
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Beyler bu arada yeni konu başlığına geçmeden, son haftalarda totemde gözle görülür bir eksiklik ve yavaşlama var. Bolu maçıyla birlikte eski performansımıza dönmemiz lazım aman diyim Big Grin
09-02-2021, 10:56
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(09-02-2021, 10:56)ArmanınPeşinde Wrote: Beyler bu arada yeni konu başlığına geçmeden, son haftalarda totemde gözle görülür bir eksiklik ve yavaşlama var. Bolu maçıyla birlikte eski performansımıza dönmemiz lazım aman diyim Big Grin

Aga başlığı Cezmi dayı açsın, altına yirmisekiz klasik yorumunu girsin, iki üç de biz bişiler sıkalım tamamdır. Bolu'dan da kazasız döneriz inşallah  Big Grin
09-02-2021, 11:54
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Bu arada maçtan sonra Bursalıların yazdıkları, hocalarının söyledikleri falan filan vay arkadaş biz farklı bir maç mı izledik ya? Neymiş futbol dersi vermişlermiş. 2 dakikada 2 gol yemek de var mı o dersin içinde?
Giresun ezilmişmiş. Anasını satayım görmüşler bir Hakan Keleş'in 1 dakka kaldı hareketini. Ulan tüm takım yere yatıp kalkmasak, takımca gidip hakeme ağlasak, Onurcan kalkıp 3-4 tane %100 çıkarsa diyeceğim ki tamam ezildik. Ulan altı üstü 2 tane pozisyonunuz var. Anca pas çevirip orta attınız onlar da gerisin geri döndü. Sadi'nin hareketinin penaltıyla uzaktan yakından ilgisi yok tertemiz topa müdahale. Oyun olarak iyi oynadınız diye ne bu havalar arkadaş. Bursa'yı severim takdir ederim ama bunlar da yakışmıyor.
09-02-2021, 11:59
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
(09-02-2021, 04:04)celebi980 Wrote: Önümüzdeki 4-5 haftalık periyotta Samsun, Adana Demirspor ve İstanbul zor bir fikstüre sahip bunu avantaja çevirelim bir şekilde bu Bolu maçı beni korkutuyor.

Boluyu geçersek, sonraki hafta biz ankarayla oynarken alttaki 4 takım birbirine giriyor. ham bizlik hafta. bunları değerlendirirsek baya önümüz açık. millet artık 2.liğe dikecek gözünü.
09-02-2021, 12:19
Reply
genc28 Offline
genççotanaklar

Threads: 57
Boluyu yenersek bu iş biter
Genç Çotanaklar

09-02-2021, 13:52
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
(08-02-2021, 23:44)maicon_28 Wrote:
(08-02-2021, 21:20)semiko Wrote: Bursanın hocası içimizden geçiyor. Maç sonu röportajında

Ne dedi ki kanka ?:

Bu arada Traore tarışmaları olmuş. Haftalar önce söylemiştim zaten ben oynatmam diye. Bugünkü göbeği ve performansıyla beraber bir daha kolay kolay hiç oynatmam

Traore kupa dahil
toplam 16 maç 0 gol 1 asist 
ortalama aldığı süreye göre 829 dakikada 1 gole katkısı var

Milinkovic kupa dahil
toplam 9 maç 1 gol 3 asist
ortalama aldığı süreye göre 73 dakikada 1 gole katkısı var

Yani Milinkovic, Himmet falan oynasın Traore oynamasın. Takımdaki lakabı da tembel olabilir. Zaten hareketlerinden, yüz ifadesinden falan belli oluyor

Bir de Madinda vardı. O ne yapıyor acaba Big Grin

yok işte futbol dersi vermişler, onların 600 pası varmış bizim 200 pasımız varmış ilk 15 dk onlar için heyecanını atmaymış falan da filan. ama maçı izlemeyen birisi izlese der ki aga bu nedir.
(This post was last modified: 09-02-2021, 15:40 by semiko.)
09-02-2021, 15:36
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Resmi Instagram hesabı story attı az önce Balde ve Hakan hoca konuşup gülüşürken. Rahatladım vallahi.
09-02-2021, 16:29
Reply
Okan Offline
Posting Freak

Threads: 4
Bende instadan Nalepanin paylasimini gordum.
Resimde traore var
Yorum: Lazy man Smile
09-02-2021, 19:23
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
4 gündür siteye giremiyordum, td'de taciz etmediğim adam kalmadı buradan yeni şifre yollansin diye Big Grin

maç saati içime bir sıkıntı düştü, bildiğiniz nefes alamıyorum o şekil. Maç başı 2-0 olunca rahatlar gibi oldum ama yine de o sıkıntı gitmemişti içimden. Maçı izliyorum ama kütük gibi, hareket edemiyor, sağa sola bakamıyorum. Ulan rakip 3-0'dan 3-3 yapmış adam, 15. dkda salınır mı h"Lüften argo kelimeler kullanmayınız"e? Hem kendilerine, hem taraftara eziyet ettiler. Bu maç puan kaybetmesek de iş kazası olarak kayıtlara geçmeli bence.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
(This post was last modified: 09-02-2021, 20:55 by chotanax.)
09-02-2021, 20:55
Website Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)