22. Hafta | Giresunspor - Ankaraspor
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
RE: 22. Hafta | Giresunspor - Ankaraspor
Bu saatten sonra sike basa bir şekilde atacaksın kendini yukarıya.
20-02-2021, 22:46
Reply
Mandaklı Offline
Senior Member

Threads: 0
Takım formsuz ve iyi futbol oynamıyor, lakin sonuçlar harika. Bence Hoca artık bizi zor maçların beklediği fikstür için, acilen bazı tedbirler almalıdır. Bu da öncelikle orta sahanın güçlendirilmesidir. Bunun için maça çıkarken ki orta saha tercihimiz mutlaka (Mehmet- Erolcan veya Uzodimma- Nalepa) üçlüsünden oluşmalıdır. Hatta zorluk derecesi yüksek maçlarda(Samsunspor, Adana D.Spor, Altay, İstanbulspor, Ümraniye, Keçiören ve hatta Altınordu) Sergen- Sadi ikilisi stoper, Mehmet-Diarra ikilisi de çift ön libero olarak oynatılıp, Nalepa'dan oyun kurucu olarak yararlanılabilir . Formsuz Caner'in yerine ise Milinkoviç, Uzodimma ve Muhammed Himmet'ten yararlanmak olasıdır (4-2-1-3). Bu tür zor maçlarda hayalimden geçen takım:
(ONURCAN- HAYRULLAH, SERGEN, SADİ, HÜSAMETTİN- MEHMET TAŞ, DİARRA- NALEPA- SERGİO, BALDE, MİLİNKOVİÇ)
Görüleceği üzere, bu kadroyla savunma ve orta sahada daha dirençli, hücumda ve gol yollarında ise Balde'yi çok daha fazla besleyecek Nalepa, Sergio ve Milinkoviç ile daha üretken olabiliriz.
Allah(C.C) Giresunsporumuzun yar ve yardımcısı olsun inşallah.
20-02-2021, 23:02
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
(20-02-2021, 23:02)Mandaklı Wrote: Takım formsuz ve iyi futbol oynamıyor, lakin sonuçlar harika. Bence Hoca artık bizi zor maçların beklediği fikstür için, acilen bazı tedbirler almalıdır. Bu da öncelikle orta sahanın güçlendirilmesidir. Bunun için maça çıkarken ki orta saha tercihimiz mutlaka  (Mehmet- Erolcan veya Uzodimma- Nalepa) üçlüsünden oluşmalıdır. Hatta zorluk derecesi yüksek maçlarda(Samsunspor, Adana D.Spor, Altay, İstanbulspor, Ümraniye, Keçiören ve hatta Altınordu) Sergen- Sadi ikilisi stoper, Mehmet-Diarra ikilisi de çift ön libero olarak oynatılıp, Nalepa'dan oyun kurucu olarak yararlanılabilir . Formsuz Caner'in yerine ise Milinkoviç, Uzodimma ve Muhammed Himmet'ten yararlanmak olasıdır (4-2-1-3). Bu tür zor maçlarda hayalimden geçen takım:
(ONURCAN- HAYRULLAH, SERGEN, SADİ, HÜSAMETTİN- MEHMET TAŞ, DİARRA- NALEPA- SERGİO, BALDE, MİLİNKOVİÇ)
Görüleceği üzere, bu kadroyla savunma ve orta sahada daha dirençli, hücumda ve gol yollarında ise Balde'yi çok daha fazla besleyecek Nalepa, Sergio ve Milinkoviç ile daha üretken olabiliriz.
Allah(C.C) Giresunsporumuzun yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Sen naptın hocam adam oyuncu değiştirmeye korkuyor sen kadro degiştiriyorsun
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
20-02-2021, 23:05
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Boşa dövünüyoruz TRT de programda sordular Hakan Keleş'e golü atıyorsunuz savunma yapıyorsunuz böyle devam mı Keleş'te evet golü attıktan sonra savunma yapacağım önemli olan gol yememek felsefemiz gol atıp iyi savunma dedi.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
20-02-2021, 23:17
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
İstanbul - Samsun maçında kart mart işleri çıktı şimdi de. Rroca'nın ilk sarı kartı görmeden ikinci sarı kart ile atıldığını ve kural hatası yapıldığını iddia ediyor İstanbul.
20-02-2021, 23:19
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(20-02-2021, 23:19)ArmanınPeşinde Wrote: İstanbul - Samsun maçında kart mart işleri çıktı şimdi de. Rroca'nın ilk sarı kartı görmeden ikinci sarı kart ile atıldığını ve kural hatası yapıldığını iddia ediyor İstanbul.

Baktım şimdi maçkolikde de görünmüyor, öyleyse büyük sıkıntı kesin tekrar edilir.
20-02-2021, 23:24
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(20-02-2021, 23:24)genoa28 Wrote:
(20-02-2021, 23:19)ArmanınPeşinde Wrote: İstanbul - Samsun maçında kart mart işleri çıktı şimdi de. Rroca'nın ilk sarı kartı görmeden ikinci sarı kart ile atıldığını ve kural hatası yapıldığını iddia ediyor İstanbul.

Baktım şimdi maçkolikde de görünmüyor, öyleyse büyük sıkıntı kesin tekrar edilir.

Ben pozisyonu görmüştüm sanki iki farklı nedenden dolayı iki sarı kartı art arda gösteriyor ya orada. Yok değilse net tekrar.
20-02-2021, 23:25
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
44 yaşındayım benim doğduğum sene 1976-1977 sezonunda bu günkü süper ligden düşmüşüz. Dört büyük takım tutmam tek takımım Giresunspor. Çocukluğumda parasızlıktan maça girenlere yalvarırdık abi bizi de önüne al diye stata girince sevincimi anlatamam. O stattaki köftenin kokusu dumanı gözümün önünden gitmez. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ölmeden su süper ligi görelim iyi oyun kötü oyun farketmez artık tek dileğim bu....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
20-02-2021, 23:26
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
(20-02-2021, 23:25)bulancak28 Wrote:
(20-02-2021, 23:24)genoa28 Wrote:

Ben pozisyonu görmüştüm sanki iki farklı nedenden dolayı iki sarı kartı art arda gösteriyor ya orada. Yok değilse net tekrar.

Kural hatası varsa bile, hakem raporunda yazılana bakarlar muhtemelen. Gerçekten hata yapmış olsa bile raporda o şekilde belirtmez başım yanmasın diye. Bence tabi.
20-02-2021, 23:30
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
(20-02-2021, 23:26)sy200028 Wrote: 44 yaşındayım benim doğduğum sene 1976-1977 sezonunda bu günkü süper ligden düşmüşüz. Dört büyük takım tutmam tek takımım Giresunspor. Çocukluğumda parasızlıktan maça girenlere yalvarırdık abi bizi de önüne al diye stata girince sevincimi anlatamam. O stattaki köftenin kokusu dumanı gözümün önünden gitmez. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ölmeden su süper ligi görelim iyi oyun kötü oyun farketmez artık tek dileğim bu....

Ben de aynı duygulara sahibim abi. Hatta çıkalım, sonra düşsek de olur, o sevinci yaşamak istiyorum Allah nasip ederse.

Stada girmek 15-16 yaşına kadar kolaydı da sakal bıyık çıkınca, boy uzayınca girmekte zorlanıyordum ben stada Smile cepte para yok, maçı izlemem lazım ama güvenlik diyor ki git bilet al. Para olsa zaten alırım zalımın oğlu.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
20-02-2021, 23:33
Website Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)