Kadro çok kötü her hafta bekliyoruz caneri kızağa çeker diye bugün golü yedikten sonra çıkarır. Sergioda yok tamamen beraberliğe çıkılmış bir kadro kerem kalafatı alsaydın ilk onbire
(20-03-2021, 18:18)genoa28 Wrote: Sergio niye yok, bu adam 1 haftadır antrenman yapmıyor mu mk
Altay maçında son dakikalar adam gotunden soluyordu. Hoca zamanında çıkarsaydı bugün de geçen haftada oynardı. Hoca ayakta uyuyor. Oyun okuma, oyuna müdahele edebilmede kıt bir adam.
Sergionun olmadığı her maç sıkıntı defansa yatar dana gibi bekleriz. Uzatma falan filan derken golü yeriz. Atağa çıkamayacak bir kadro var sahada kabız olmaya hazır olun eniyisi maçı izlememek
Maçı izlemeyi düşünmüyordum şu kadroyu görünce kararımda netleştim. Sergio'nun olmaması bir yana kalede Tolgahan var "Lüften argo kelimeler kullanmayınız", niye yani?
Bu arada Eskişehir atmış 1-1 bitmiş, yeni uyanıyorum o olaya da
(This post was last modified: 20-03-2021, 18:31 by bulancak28.)
Bu maçı kaybedersek keçiören ile puan farkı 7'ye düşecek gibi. Play-off riske girer. Çok büyük umutlarla geldik, şu an play-off bile riske girdi. 1 puan kafidir bu maçta play-off için.