30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü
14-04-2021, 12:52,
RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü
(14-04-2021, 11:59)Çotanax Wrote: Eren o kadar çok eleştirilirken ben Eren'e destek olunması gerektiğini belirtiyordum. Maalesef bizim taraftarımız futboldan çok anlamıyor. Elinde Eren Tozlu gibi bir usta var ise oynayacak. Ankara kalesini bombardımana tuttu ve maçı kopardı. Nalepa, Eren, Serginho, Balde dörtlüsünden verim alacak şekilde oyun kurgunu yaparsan her maçı kazanırsın bu kadar basit.

eren'in desteğe ihtiyacı var evet. ancak o vurdum duymaz oynadığı maçlarda çok uzak değil. kaybettiği topu takip etmemesi pası zamanında vermemesi gibi. ben erenin forvet kısmında değil kanatta serbest oynaması gerektiğini düşünüyorum. en azından bu kadro için. 4-4-2 oynuyoruz biz. eren forvet arkası gözüksede forvet arkası gibi değil o nedenle orta saha 2 kişi kalıyor. eren kanatta serbest oynarsa en azından onun yapması gereken presi ön alan baskısını başkası daha efektif yapabilir ( nalepa,taş , erol yada uzo orta sahası gibi ) eren ileride kaldığı an geride adamımız azalıyor. erenin şutları iyi ama bitiriciliği çok iyi değil kafası iyi birebirde iyi değil . o yüzden koy kanada serbest şekilde diğer kanatla değişerek oynasın.
Reply

Messages In This Thread
RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - by semiko - 14-04-2021, 12:52

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)