34. Hafta | ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
02-05-2021, 09:54,
RE: 34. Hafta | Tuzlaspor - ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
Ya bu Samsun'un geri vitesi okurken ben utandım be. Hani bizzat sözlü açıklama değilde Twit falan olsa kesin kuzenim yazmış haberim yok diyecekmiş heralde. Kaç yaşında adamsın mk ne diye giriyorsun bu toplara? Hadi futbol ortamını bilmiyordun da, nerde yaşıyosun abicim bu ülkede iktidara gider yapılamayacanı bilmiyor musun? Neyine güvendin de gaza geldin artislik yapıyorsun anasını satayım ya. Yalnız Samsun bu sene çıkamazsa bu adam çok kasmaz artık bırakır, Samsun da sonrası Allah kerim. Ki zaten ilk 2 yapamazsa PO dan çıkmasına ihtimal dahi vermiyorum. Ha tabiki beter olsunlar o ayrı. 

Benim en korktuğum durum ile karşı karşıyayız. Ama sanki biraz daha rahatlar gibiyim, gerek dünkü istekli oyun gerekse Samsun başkanının gergin hali umut verdi. Bizimkiler de artık boş durmasın ayarlasın bişeyler. Canikli haricinde İstanbul da Lokman Çağrıcı kozumuz da var bence. Mümkün olan her durumda desteğini esirgemez sağolsun iyi bir Giresunsporlu. Diğer siyasiler gibi değildir. +İstanbul MV Hasan Turan da ilgilenir diye düşünüyorum. Ama bizim yönetimin ısrarla sessiz kalması da canımı sıkmıyor değil.
Reply

Messages In This Thread
RE: 34. Hafta | Tuzlaspor - ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ ! - by kerasus - 02-05-2021, 09:54

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)